Mssm Kızlar bu gün doktora gittim ama normalde bebeğim 10 hafta olması gerekirken 9 haftalıkmış 1hafta geriden geliyor o kadar yememe rağmen sabit kilo vermekteyim ve kilom sürekli 58 kiloda yardım edin kızlar bebeğime bişey olur mu du durumu yaşıyan var mı 🥺
Elifdikel Mssm genelde gebeliklerde 1 hafta gerilik ilerilik son sıkıntı edilmemekte ama doktorunuzun ne dediği önemli kilo vermenizde beni kötü etkilemez o sizden gereken vitaminleri alıyor zaten ilerde büyük ihtimalle haftasını yakalayacaktir içinizi ferah tutun sağlıkla kucağıniza alın insalalh
mucizem09_ Mssm canim zaten suan kilo alip vermemen bebrgi etkilemez bunu 20 haftslari desen normalde 9 haftada cocuk senin kaninda besleniyor ilk aylar popo bas mesafesi ile olculdugu icin yanlis cikabiliyor eltimin ilk gittigindde gec dolldnmeden 2 hafta geri dendi suan 20 haftalik ve suan adet dongusuyle uyumlu 2 hsfta geride degilmis . Missl ben suan 8 +4 adete gore ama doktor olcumunde 8 hafta yanlis olcum oluyor felan doktor bi sorun olsa deer bende veriyorum suan ama vermen cocukta hicbir etki yapmazz
060631 Mssm 1-2 hafta gerilik olarak kabul edilmiyor. Ayrıca bebeğin amnion sıvısı, nst, dobbler vb diğer durumlarında sorun olmadığı sürece endişe edecek bir durum yok. Bebek şu an sizin kanınızdan gerekli besini alıyor. 👉🏻
Mssm Elifdikel beslenme listesinden daha iyim ama sabit kiloda kalma diyor doktor ye ki bebek de büyüsün yiyorum her şey ama kilo alamıyorum