Esmanindunyasi prensimgeliyor amin insallah hep oyle temmenni ettim kendimi ve bende gec sahip olmustum 3 yil bekledim o yuzden sikayet edecegim zaman hep aklima bu geliyor sakin ol gececek hersey duzelecek diye
060631 Ozlemyuksel58 Bilemiyorum, hayırlısı olsun 😍 Doktor saçlı olmayla bağlantılı değil diyor ama bakalım 😃🤲🏻🧿♥️🌷
Mervegnlts lmerveeeel Aynısıı kuzum evett önceleri gün içinde de oluyordu ama şimdi sabah aç karnına Bi kere çıkarıyorum sonra ilaç içiyorum gün içinde bulantım olmuyo çok şükür prilam içmesem ama bulantı oluyo o yüzden doğuma kadar devam ettircem sanırım😁
lmerveeeel Mervegnlts kız adaşız bu arada 😘🙈🤣 ben ilaç almadan düzeldi şükür inşallah doğumda da sancı çekip kusanlardan olmayız 🤣
Mervegnlts lmerveeeel Ay evett adaşım ne güzel 😍 ay inşallah inşallah benimkide geçer doğuma kalmaz bişeycik inşallah 😁🤣
Atsyifn prensimgeliyor 5 aya kdr bnde öyleydim sabah olmasin diye smdi de 39 haftalgm gece olmasin diyom her yerim agriyor uyuyamiyom
NafiyeSara bende 7 haftalık oldum ama cok mide bulantısı uykudan uyanır uyanmaz ve cok halsızlık bacaklarımda derman yok resmen iştah da giti ay allahım panıl atak olmasındam korkuyorum 😥😥
Bebeklimm Allahım iki hamileliğimde de 16 da bitmişti 18 haftalık oldum hala devam ediyor bide şu kan hapı sabah aç karnına içince iyice kendimden geçiyorum ☹️
Fatma_7 Ay her sabah kalktığımda yine sabah oldu diyorum Allahım affetsin ama çok zorlanıyorum ya kolay hamilelik geçirenlere öyle özeniyorum ki. Hayatım zindan oldu ağlamaktan yoruldum çok üzülüyorum 😭
Cemrenin_annesi80 prensimgeliyor ilk zamanlar bende öyleydım illa midem bulanırdı o günler geçdi şimdide zor yürür oldum iyice agırlaşdım. Ama bitmek üzere 35.haftaya girdik çabuk geçio zman