Fasulye17 Ben hamile olduğumu yeni öğrendim bir kaç gündür kendimi zorluyorum içmemek için ama yapamıyorum ne yapıcam içmek de istemiyorum
meryemerdemir Fasulye17 sigara içmek anne karnında ani ölümlere sebep olabiliyor. her dumanda bebeğinizin nefes almaması demek. sonuçları çok ağır olabilir lütfen bırakın. ben içtim hiç bişey olmadı diyenlere bakıpta kendinizi avutmayın. onlara bişey olmaması demek sizin bebeğinize olmuycak anlamına gelmez. lütfen bırakın 🥺
Lulemom Ben öğrendiğim günden beri içmiyorum. İnanırmısın hiç canımda istemiyor zaten. Kokulara aşırı hassasiyetim var. Ama bence içme uğraş bul kendine bişiler yap. Ben haberim olmadan 5. Haftaya kadar içtim onun bile vicdan azabını duyuyorum şuan.
Fasulye17 Lulemom bende öyleyim engel olmaya çalışıyorum içmek hiç istemiyorum bazen strese giriyorum geriliyorum çabuk atlatırım inşallah
Lulemom Fasulye17 düşünmemeye çalış. Hatta tiksinmeye çalışırsan daha kolay atlatırsın. Ve bebeğin için asla içme. Vicdanınla oyna biraz. Onun geleceğini düşün. İlerde bi sağlık sorunu çıktığında annem sigara içmiş ondan böyleyim demesin. Bunları düşün
Fasulye17 Öyle yapıyorum inşallah bırakıcam kaç gündür içmiyorum vicdanım hiç el vermiyor zaten zorlanıyorum ama mecbur bırakıcam inşallah bırakırım
Gul76 Fasulye17 insan bi ara tiksiniyo ben 2ci ayimdayken tiksindim bi ara esime dedim ben tiksinmisjen icme yanimda birakmak istiyorum o cok dikkat etmedi kendisi surekli yanimda ictigi icin bende bırakmakta zirlaniyorum bırakamadım
Fasulye17 meryemerdemir ben sadece onu düşünüyorum kendimi yesemde artık içmicem ona zarar veremem hamile olduğumu öğrenene kadar içtim ama artık ağzıma bile sürmek istemiyorum beni ne kadar zorlasada içmicem tutucam