Derinsel Merhaba 🐣 Buhar makinası şart mıdır sizce bizimle aynı odada yatacak ve odanın kapısı hep kapalı yatıyor kafam karıştı alsam mı almasam mı bilemedim 🤷🏻♀️
Taze-Anne28 Derinsel almaya çok niyetlendiğim bir ürün. Hem kendim hem bebek için. Taşınma durumumuz var ve bebek yaza denk geleceği için erteledim. Size tavsiyem öncelikle evinize ısı ve nem ölçer almanız. Evinizdeki nem ayarını bi kontrol edip ona göre alırsınız. Belli bi nem seviyesinin üstü de sıkıntı oluyormuş, hasta edebilir. 😊
annelikseruveni Derinsel ben almayı düşünüyorum çünkü geceleri burun tıkanıklığı ve kurulduğundan ben bile uyuyamıyorum 🙄
Derinsel Taze-Anne28 tavsiyeniz için çok teşekkür ederim o zaman ben önce dediğiniz gibi nem oranını ölçeyim boşuna makinayı almış olmayım zaten bir sürü masraf yapıyoruz 😅
Lotte92 Merhaba, ben nem ölçer ile buhar makinesini aynı gün sipariş ettim önce buhar makinesi geldi. Nem ölçer ile bir ölçtük odamız %70 nem. Makineyi iade ettik, önce ölçün sonra makineyi almaya niyetlenirsiniz.
Taze-Anne28 Derinsel rica ederim, nem ölçer içinde xiaomi nin minicik bir aleti var onu tavsiye ederim araştırıp aldım bugün kargom gelicek kullanmadım ama hiç kötü yorum yoktu 😊
Ebruarslanakin Merhaba, weewell in buhar makinesini kullanıyorum. Kışın özellikle kullanışlı oluyor. Kalorifer nedeniyle geceleri nem oranı sürekli düşüyor malesef. Ben göstergesi de mevcut. Ayarlanılan nem oranı düştüğünde kendiliğinden otomatik olarak buhar üflüyor.
Ebruarslanakin Derinsel weewell-whc740 modeli, e bebekten almıştım 😊 bendeki 4 litre, isterseniz daha düşük kapasiteli olanlara bakabilirsiniz. Suyu 1 hafta rahat yetiyor. İsterseniz filtre alanına aroma da damlatabilirsiniz (nane yağı vb.)