Userkbr kızlar eltimin bebeği var 7 aylık ve geçen gün kaynanamın yiyecekleri ağzında çiğneyip çocuğa verdiğin gördüm çok iğrenç bir şey ben şok oldum eltim ise umursamaz tavırla sen doğurunca da yapar dedi bende yaparsa göstermem çocuğu dedim. ya annelerimiz daha bilgili olur derken böyle şeyler görünce rahatsız oluyorum ben bu duruma düşersem napıcam ben yapamam hani çocuğu göstermesem haksız durumda olur muyum nasıl baş ederim bu durumlarla hiç bilmiyorum :(
Pnrss06 Userkbr göstermemek bi cözüm degil.Buswfer neden göstermiyosun diye eşinle aran acılır güzel bi dille yanlış oldugunu söyliyceksin.Bundan kırılcaksa zaten kendi gelmez görmeye .Bu sorunda ortadan kalkar.
Bsmlh Userkbr en sevmediğim şey ya göstermeme yapmayın ama önce güzel üslupla uyarın ya hasta olsa ne bilim cocugu insan yanağından öperken acaba derken ağızdan çıkan yedirmek kötü
kuzeylianne Userkbr Anne ben istemiyorum korona zamanı ağızdan ağıza yemek verilir mi lütfen benim çocuguma yapma de direk tatlım. O ne ya. İğrenç. Ayrıca düşünceni söylemezsem tatlı dille ama biraz ciddi hep cekersin. İstemediğin seti söyle.
Mom97 Userkbr ben o kadını ve evıme alırım ne evıne giderdim göstermemek az bile terbiyesiz şu ortamda yapılacak şeymi senin pis bakterili ağzının miktoplarının benım cocugumun bal gibi agzında ne işi var ben olsam kıyamet kopardı delirirdim eşim direk benden yana olurdu nefret eder öyle şeyden
Userkbr Pnrss06 ya dedim anne gözünü seveyim yapma öyle dedim duymazdan geliyor ama tabi kendi çocuğum olursa daha farklı tepki veririm
Userkbr kuzeylianne haklısın umarım dinlerler bu yaptığını eşime anlattım çok sinirlendi gerçekten çok yanlış bişi :(
minnie123 Userkbr niye bir babaanne torununa böyle bir kötülüğü yapar anlamıyorum 🙄 yazık o akla. Göstermemek çözüm değildir bu sefer eşinizle aranızdaki durum kötüye gidebilir. Kayınvalidenizle bu konuyu konuşun inşallah anlar yoksa da eşinizle konuşup ona söyletin Dinlemezse de tavrınızı koymaya başlarsınız
Userkbr minnie123 öyle yapacağım büyük ihtimalle hani inşallah bana karşı çocuğuma karşı daha dikkatli olurlar
magnolia_ Userkbr yaptırmm ve direk solerim bir daha yapmasın diye kaldıki eşimde bole bir durumda sessiz kalmaz iğrençlik bu ya
Nilayaylin Userkbr siz deki enfeksiyonu siz kaldırabilirsiniz ama cocuk kaldıramaz dersiniz olmadi kucağından alirsiniz
bryc Userkbr çocuğun yemeğini yedirirken üflemek bile bakteri bulaşmasına sebep oluyorken böyle bir şey yapılması çok cahilce ve iğrenç
Zeynepreyyan Userkbr yok daha neler ya ! Çatalla bir şeyle ezde ver bari ağzında çiğneyip bütün mikroplarla beraber bebeğe vermek nedir ? O eltin de ne geniş insan pislik
Userkbr Zeynepreyyan yani biraz öyleler yetiştirme tarzları çok farklı 🙄 her şeyi bir şey olmaz diyip geçiştiriyorlar
spaceship 🤢🤮🤮🤮 tek kelime ile, iğrenç. Eltiniz bu davranışı kabul ediyor olabilir, o demek ki kaygılanmıyor çocuğunun kayınvalidenizin mikroplarını almasını… Siz kimseye bakmayın bence, bu normal değil kabullenecek bir davranış da değil.
kedidirokedi Userkbr 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Malesef belli bir yaşın üstündekiler bu şekilde yapıyorlar ve yaptıklarının yanlış olduğunun farkında bile değiller iyilik olsun diye yaptıklarını iddia ediyorlar bende tanıdığım kişilerden gördüm bu durumu birkaç kere asla yanlış olduğunu anlatamazsınız kabul edemiyorlar 🙄 ayrıca bu hayattada umursamaz olanlar kazanıyor malesef eşinizin söylemesi daha uygun bence siz kötü olmayın
Userkbr kedidirokedi yok eltim karışmıyor bana laf düşmez sadece o bebeğe üzülüyorum.. Ama bnm çocuğum olursa durum farklı olur kabul edemem bunu
Sila1234 Userkbr çocuğun huyu suyu kendisine benzesin diye yapiyorlar. Çocuklarin ağzının icine tükürüyorlar hatta bu cahiller. Cocugunla onu yalniz bırakmamaya çalış. Doktor ayni kaşıkla çocuğunuza yemek vermeyin ağzında yaralar çıkar falan dedigini söyle. Olmadi Size çiğneyip yemek verseler yer misiniz de gülerek.
Userkbr Sila1234 🤮 midesizlik laf vuruyorum zaten bana gülüyorlar ben böyle şeylere karşı çıkınca seninki si doğsun sen görmeden şöyle yaparız böyle yaparız felan die
gamzosgamzos vAllah aynı seyi kayinvalidem degil kendi annem bile yapsa kiyameti koparirim kizim 13 aylik agzima soktugum kasıkla hayatta ona birsey yedirmem heleki bu virus zamanı
Cramel Userkbr benim kayınvalidem sakız vermişti demediğimi bırakmadım. Dişinde çürük olabilir ağzında uçuk olabilir. Ben bile vermiyorum dikkat ediyorum sen niye veriyosun dedim bidaha yapmadı