dlnyny Melisss07 inşallah belli olur doktorun bilgisiyle ve kendisiyle de çok alakası var bizim doktor 13.hafta da ne cinsiyeti ya daha çok küçük belli olmaz diyerek yollamıştı beni🤦🏻♀️
Nur000 Melisss07 11 haftada erkeğe benziyor dedi 13 haftada kiza benziyor dedi. 18 haftalık olunca öğrenmek istiyorum net bi sekilde
Alyamm_ Melisss07 15 de öğrendim ama kendi doktorum yokmuş baska doktora muayene oldum ve pek ilgilenmedi oyuzden emin olamıyorum değişir belki diye düşünüyorum ☺️
Melisss07 cilekreceli cinsiyete göre farkediyormu öğrenme süresi herkes erkek hemen belli olur kız geç gösterir diyor ama pek bir bilgim yok açıkçası 🤗
cilekreceli Melisss07 ya sanırım farkediyo 12.haftada erkek olduğunu öğrenenler var mesela benimki baya zor gösterdi 😄
1prens1prensesannesii Melisss07 15. Haftada %70 kız dedi 17 haftaligiz tekrar gidicez insallah degismez 1 oglum var bide kızım olcak rabbim nasip ederse ☺️
1prens1prensesannesii Melisss07 amin hepimizin ki insallah rabbim isteyen gercekten hak eden herkse nasip etsin insallah 🙏
efruzzz Melisss07 erkek erken gösterir falan diye birsey yok benim oglum 13.haftada gostermemisti doktor bakti ama gorunmuyor demisti 17.haftada öğrenmiştik
Uerdem Melisss07 bana 12. Haftada erkek dediler sonrasında kiz dediler ama yine de şüpheliyim ayrıntılı ulttasonda bile degisik görenler oluyormuş hic emin olamiyorum😅 umarım senin kesin ve net bisey söylerler😂😂
Buseyvz Melisss07 12. Haftada eminim kız ama biz yine de 1 ay sonraki kontrolde kesinleştirelim dedi çok şükür kızımızı bekliyoruz 🤗