Almilasya Benim gibi uykusuzluk çeken birileri var mı acaba 😔🤦🏻♀️ 21 haftalık hamileyim şimdiden böyleyse son zamanlar ne yapacağım hiç bilmiyorum 🤦🏻♀️
Fadimehnk Almilasya valla bende aylar oldu uyumayalı 🤣🤣bence vücut kendini anneliğe alıştırıyor deneme oluyor bize 🤣👍🏻
yenianne140920 Almilasya 35+5 deli gibi uykum varken uyuyamayanlardanım huysuz bacak sendromu diyelim 🙈 aşırı yorgun hissediyorum kendimi akşamları
MeralOzsen yenianne140920 doktoruna danıştın mı canım magnezyum kullanmak için bende de var aynı sorun magnezyum kullanıyorum hiç olmazsa biraz da olsa uyuyabiliyorum
Aselinannesi12345 31+3 huzursuz bacak sendromu var gözümden uyku aksada uyutmuyo hiç dinlenemeden doğurcaz 😁
Irmakayla Almilasya 11+4 oldum ve 10 gün oldu ne rahat oturabiliyorum nede uyuyabiliyorum nedenini bilmiyorum ama malesef huzursuz ayak sendromum var
yenianne140920 MeralOzsen bende magnezyum kullanıyorum dediğin gibi o biraz rahatlatıyor aslında bana krampların olursa iç dedi burada gördüğüm için kramp olmasa bile içiyorum ☺️