leyladgdelen Dönüp durdum yemeden uyumak için ama nafile. Az önce ekmek arası domates peyniri yedim. Pişman değilim 😂😂😂
Ohaezgi Tati anladım boş gebelik değildir ya aklına kötü şeyler getirme zaten inşallah kusman falan olmaz belki ilk hamileliğinde yaşadın mı bilmiyorum cok zoor😢 yemek yemek daha güzel😇
Tati Ohaezgi Ne guzel diyon yaa Allah razi olsun canim benim🤲❤️Evet ilk hamileligimde azima ne koysam (afedersin)qeri qeliyodu 9ay ne yersem kusuyodum yada bulanti olyo diye yemeye korkuyordum boyle cox yemek daha guzel keske 9ay boyle kalsam😅😅
Sedanur05 Tati selam bende bu konuda yalnızım diyordum ben uyuyup uyanıyorum çoğu kez uyandığımda saat 3,4,5 farketmez kesinlikle biseyler yiyorum yoksa uyuyamıyorum 🤔 (boğa burcuyum açlık ,🙄)
Hly-emir Bende aynı 2.hamileliğim 5 haftalık henüz ama midem sürekli gurulduyo ilkinde böyle olmamıştı
Nimet-efebspnr38 Tati ah ah gözümde donas durum canlanıyor surwkli ama yurt dsindayim 😶🥺 bide makarna yapmayı istiyorum ama çok geç oldu dye tutuyorum kendimi saat daha 1