Anesanne Berilimnur inşallah 22 haftadayız. Ama ben çok kafama takmıyorum kızımda çok sütüm oldu ama 4 ay zar zor emdi. Yani süt olsa da emmeyebiliyor. O yüzden ne gelse kardır
Berilimnur Anesanne Anesanne benim de kızımda çok sütüm oldu o da emmek istemeyen bir bebekti..2 sene boyunca süt sağdım çok zor süreçti..her bebek nasibini alıyor gerçekten..sağlıklı olsunlar da inşallah ne kadar anne sütü alsalar kar..kaç gram doku alındı ameliyatta senden
sedaela Berilimnur iyi akşamlar küçültme ameliyatını hangi şehirde kime yaptırdınız ağrılı bir süreç mi ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum süreç zor geçer diye
Berilimnur sedaela ben Ankara da oldum ameliyat..Özel koru hastanesinde Prof.dr Asuman Sevin yaptı ameliyatımı..hiç zor bir ameliyat değil..çabuk iyileşiyor..ilk haftalar da kolları çok zorlamamak gerekiyor sadece..benim rahat olmuştu ameliyat sonrası
Anesanne sedaela ben Sakarya’da oldum. Ben de yıllarca düşündüm korktum ama hiç korktuğum gibi değilmiş. İyi ki olmuşum diyorum. Yıllarca boşuna yükünü çekmişim
Anesanne Berilimnur benim çok büyük değildi daha çok deri dokusu varmış hatta küçültme değil dikleştirme gibi yaptık demişti. İki göğüsten 500 gr alındı. Ama yine de insanın aklında soru işaretleri oluyor işte☺️
Anesanne Berilimnur Berilimnur inşallah bakalım görücez ,yazarım ben de sonucu ama daha var. Doğum ekimde 😊
Berilimnur Anesanne inşallah canım bol sütün olur 🤲🤲sağlıkla doğsun bebişin..bekliyoruz haberlerini 🤗🌸