KubraAksu yanaklarımda nokta nokta kızarıklık ve göğüslerimde aşırı kaşıntı oluyor sizdede oluyor mu ? 18+4 üz 🤰🏻
istanbul3434 KubraAksu kaşınma olan yer çatlak olmak uzere olabilir, tirnakla kaşımayin asla catlak onleyici krem surun. Ama kirmizi benekleri bilmiyorum kasintinin sebebi de farkli olabilir yine bi doktora gittiginizde danisin
black8 KubraAksu benim de oluyordu o nokta kadar kızmızı benekler.Göz çevremde, yanaklarımda falan oluyordu. Neden olduğunu bilmiyorum ama ara ara olup sonra yok oluyordu.
aslihangacal benimde göğüs ucunda çok tatlı bi kaşıntı oluyor arada ama yüzümde kızarıklık olmadı henüz, 15. haftanın içindeyim
KubraAksu aslihangacal inşallah olmaz canım neden olduğunu bilmiyorum ama çil gibi kırmızı kırmızı 🤦🏽♀️
Srpl07 Bende lierac kullanıyorum 1 aydır heryerime sürüyorum ama göğüslerim kaşınmaya başladı bir haftadr kremden mi acaba diye düşünüyorum
incininannesi Happylif3 ay bende sırf bunu yazmak için girmiştim neler denedim neler çareyi tesadüfen sürdüğüm bebek yağında buldum 🥰 umarım tüylenme yapmaz 😂
black8 KubraAksu Kan basıncımızın yükselmesine bağlamıştım ben nedense kendi kendime teşhis koymuştum ama doktorunuza yakın zamanda sorma imkanınız olursa buraya da yazarsanız sevinirim ☺️
KubraAksu black8 canım sordum benim istifralarım çok oluyor istifra ederken nefes alamayıp morarmıştım o yüzden kan oturmuş
black8 KubraAksu Peki teşekkür ederim canım. Evet ben de istifra ettikten sonra çıkıyordu genelde doğrudur