Melek3858 Merhaba hamilelikte decaviti kullanıp bulantı kusma yaşayan var mı bende çok kötü etki yapıyor , tek bende mi oluyor doktorumla görüşmelimiyim bilen cevap yazabilir mi
Yasemindursun Melek3858 olabilir canim bende omega ilaci kullanamiyodum bi ara bulandiriyodu icimi dokror farkli bi ilac verdi kullanamiyosan doktoruna soyle degistirsin ilaci
Bilge44 Melek3858 Çok büyük bir hap hâlâ içerken boğulacak gibi olurum ama mide bulantısı yapacağını sanmıyorum. Bulantinin sebebi bence başka bir şeydir. Ilaç çok güzel keşke içebilsen içeriğini çok beğeniyorum ben👍🏻💕
M_1_2 Melek3858 bn yaşıyorum onu içince dünyam dönüyor o yüzden yemeği yiyorum hemen üzeirne içmiyorum biraz duruyorum öyle içiyorum hemen uzanıyorum. Benm de midemi çok bulandırıyor
Elfsndkl Ben kullanıyorum decavit kuzum ama böyle bir şey yaşamadım ilk zamanlar büyük olduğu için içmekde zorlaniyodum ama oda geçti artık
Ayiss Ben yaklasık 1.5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama arkadasım da senin gibi içemedi onun yerine doktor başka bir ilaç yazdı. Doktoruna danış ona eş değer başka bir vitamin yazar
aysenurbahadir Bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiç böyle sıkıntılar yaşamadım ilk başta içerken boğulursam diye korkuyordum sadece 😃