_Sibelkuslu1 Kizlar merhaba benim ikinci hamileligim ilk hamileligimde sezeryan oldum uyusturmadan önce taktilar sonda yi ama bayagi ugrastilar cünkü bende vajinismus var cok aglamistim simdi yine korkuyorum sezeryan ameliyatindan cok sonda dan korkuyorum
25moonlight-2021 _Sibelkuslu1 ay keşke okumasaydım şimdi bende korktum 🙄 bende de vardı vajinismus. Yendim ama sondadan korkuyorum tabi
Akgl06 _Sibelkuslu1 bana uyuşturduktan sonra takılmıştı bileyler hissetmiştim ne yapıyorsunuz diye sorduğum da sondanız takılıyor demişlerdi 2.hamileliğim ameliyat salonuna girinceözellikle dicem belki unuturlar falan sizde öyle yapın uyuşturduktan sonra takılmasını rica edin ya da öncesinden doktorunuza söyleyin
_Sibelkuslu1 Akgl06 ilkinde acemiydim doktorum rahatsizligimi bildigi halde taktirdi aynen bu sefer söylemem lazım dogumdan cok sonda dan korkuyorum
baby3_ _Sibelkuslu1 sonda vajinadan takılmaz idrar yaptığın yere takılıyor mesaneye gidiyor ki çiş yapmayasın kasların gevşeyince. Keşke insanları telaşlandırmasanız 😟 Bu arada sizi uyuşturduktan sonra takabilirler söyleyin canınız yanmasın bi de ona strese girmeyin
_Sibelkuslu1 Anne18 valla bende korkuyorum canm cok aglamistim cok canm yandi ama igne vurulunca cok rahatlamistim
Akgl06 _Sibelkuslu1 o anda korku heyecan oluyor aklınıza gelmemesi gayet normal doktorunuz suçlu bile bile söylemesi gerekiyormuş belki de kendisi de unutmuştur elinize falan yazın o anda unutabiliyor insan
_Sibelkuslu1 Anne18 valla tam bilmiyorum kimilerina göre sart degil diyolar ama yataktan kalkman biraz zor oluyor tuvalet icin
Akgl06 Anne18 tabi ki şart canım hatta doğumdan sonra onun bi limiti var galiba o sınıra kadar dolması gerekiyor daha sonra gelip çıkarıyorlar çünkü ben hatırlıyorum 2. Kez gelip baktılar daha dolmamış deyip geri gittiler zaten sezeryandan sonra 6 saatte kadar ayağıyla kalkamıyorsun
Sinemdmrcoglu _Sibelkuslu1 bende taktırmamıştım sezeryan sırasında taktılsr takmak ıstemedıgını söyle takmazlar bn öyle yapmıştım
Sinemdmrcoglu _Sibelkuslu1 tabıkı takıyorlar ben korktuğum ıcın öncesinde taktırmadım uyusturduktan sonra takın demıstım aneztesı altında sonda mecburı takılan bırsey