SeymaK Dudupamuk bu gece itibariyle 30+0 olduk tahmini dogum 12 nisan ama bakalım nasip kısmet 🥰 cinsiyet kız nasipse 🎈doğru düzgün alışverişini yapamadım bazı nedenlerden dolayı bu ay içinde herşeyi alabilmeyi düşünüyorum inşallah
Dudupamuk Kızlarıda gördük şükür😁 Allah herkesin evladını sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Dudupamuk SeymaK bende 29+4teyim bugün itibariyle ben biraz aceleci davranım herşeyini aldım yıkadım ütüledim falan filan bezine kadar bir şampuanları falan kaldı en çok acaba kime bnzicek merakı var ve biran önce kucaklama merakı ❣️
simaymasalim SeymaK ay aynı günümüz ama benim sezaryen olacağı için 39. Haftada alırım dedi doktorumuz 🥰
SCSA SeymaK 😀😀 bende bugün 30+0 oldum oğlum olacak:) tahmini 12 nisan yaziyor ama doktorum 1 nisan dedi doğuma bakalim😀😀
SeymaK Dudupamuk iyi yapmışsın canım ne güzel ben yapamadım maalesef iki tanr 5li hasane cıkısı bikaç zıbın 2müslin 2 battaniye var suan baska da yok 🙈 bu ay herşeyini tamamlayabilirim inşallah
Melikelifeylul Dudupamuk maşallah ne guzel erkenden halletmişsiniz. Neler aldınız bize fikir verseniz biraz. Zıbın izin kollu mu kısa kollu mesela.