Zeyneperen Murtuym ülkü Vera benim oğlum olucak yoksa bunu koyacaktm anlamıda günahlardan arınmayı amaç edinmek 😊
Btl_akkrt Murtuym Tuana ismide çok güzel ve anlamlı bir kızım olursa inşallah kazasız belasız koymayı düşünüyorum bende bu ismi anlamında cennete dusen ilk yağmur damlası 🤲❤️💙
aleyna4 Murtuym Ravza Duru Irmak Masal mısra Sare nil Inci ela Öykü Defne su Eylül ece Bunlarda guzel isimler bence
fatmanurerdogan aleyna4 ravza ismi nedense kulağıma çok hoş geldi doğrusu bende isim arıyorum 3 şubatta tekrar cinsiyet için gideceğim bebiş kendini kaç haftadır gostermedi
Esrayaban34 @Murtuym biz eslem koyucaz Allah nasip ederse anlamıda Allaha teslim olmak anlamında cok hosumuza gitti birde buğlem begeniyoruzz oda cennetteki melek anlamında canım benim
Btl3407 kardelen25_ bence zeynep🌸hemde peygamberimizin kızının ismini sizde kızınıza vererek kızınızı süslemiş olursunz😊
kardelen25_ Btl3407 Evet Zeynep çok güzel bı isim. Kız kardeşimin adı Zeynep. Annemin ismide Asya😊 Beğendiğim ismin ikiside ailemde var yani😂 benimde kafa karışık bakalım sonunda neye karar vericez😅