Gamzii00 Babytmr liz farsça yalayan demekmis ay yalayan gibi bir anlamı cikiyor bilginiz olsun arastirmistim
Babytmr Gamzii00 ben koymayı düşünmüyorum bizim isim hazır ilk kızım tusem ona uygun bi isim koyucaz şimdi ikinci kızımada. ama baya ayliz değişik gelip koyarlar diye düşündüm. Değişik isim aradığı için başlığı açan kişide o yüzdn yazmıştım. Anlamını bilmiyodum ama iyi oldu🤗
Slvi 🌟İlay 🌟 anlamı ülkenin en güzeli, güzel yüzlü demek ben de Kızıma bu ismi koyacağım nasipse doğduğunda 😊 Türkçe kökenli bir isim.
kardelen25_ Ben de halen isme karar veremedim🙄 28 haftalık oldum. Asya Gökçe Eylül Zeynep isimlerinden biri olabilir belki..
Btl3407 kardelen25_ bence zeynep🌸hemde peygamberimizin kızının ismini sizde kızınıza vererek kızınızı süslemiş olursunz😊
Sedanindenizi Murtuym Ekin, Deniz , Masal, Özgür , Yaz, Doğa , Melodi, Azra, Güneş , Zeynep, Ezgi, Nil 🥰
Didemcet Murtuym henüz cinsiyetimiz belli değil ama bende farklı isim arıyorum şuanlık ‘Gece’ ismi çok hoşuma gidiyor ikinci alternatif olarak da ‘MAVİ’ 🙏❤️