Borusesi mrsbiyolog ben Vera ismini çok beğeniyorum söyledim eşime kız olursa Vera olsun hastane ismi dedi 😏
Baby-yase KubraAksu Merhabalar, işinize karışmak gibi olmasın beni yanlış anlaminizi istemem ama Bade isminin anlamını araştırdınız mı? Şarap, içki, kadeh demek. Şarkılardan da Bade’nin anlami anlasiliyor zaten: Erkilet güzeli Tek tek basaraktan Bade süzerekten Inci dizerekten Gel canım gel aman. Diye devam ediyor.
black8 KubraAksu Ben de çok beğeniyorum Bade ismini çok kibar zarif bir isim ama eşim malesef anlamı için koymam Bade ismini diyor.
Fulyabaturalp Gökçe Simla olacak benim de kızımın ismi inşallah,Simla nin anlamı da çok güzel,bi araştırın ve çok az kişide var
Baby-yase Merhabalar, biz kızımıza Bilge ismini koyacağız.. Bilgili, iyi ahlaklı, örnek kimse demek ve Türkçe bir kelime💜 İsimleriyle yaşasın evlatlarımız.. isim zor süreç kolay gelsin🤗
KubraAksu black8 bir çok anlamı var detaylı araştırınca evet başlıca anlamı şarap ama aşkın meyvesi de bi anlamı ☺️
Babytmr Şimdi şu dizilerdeki kızların isimlerini koyarsa millet özcanın dizisindeki kızın adı Ayliz baya bi patlar hem değişik hem çok duyulmamış hem anlamı eğer doğruysa internetteki güzel.
Gamzii00 Babytmr liz farsça yalayan demekmis ay yalayan gibi bir anlamı cikiyor bilginiz olsun arastirmistim
Aleyncarla Zdk carla özgür ruhlu karinse yakınlık anlamına geliyo cana yakın yakın akraba gibi anlamları var