Ozsen35 Yetgineslihan ilk 67 ile kaldım sonra 61 e düştüm şimdi 64 kiloyum benim biraz karışık oldu ama bebeğimin kilosu gayet iyi gidiyor
Bernayben Pandemi başında evde sürekli abur cubur ve hamurişi yemekten 10 kg aldım😂 bir de üzerine hamile kaldım, ama 16. Haftadan beri diyetteyim toplamda sadece 5 kg aldım☺️ Şu an 37+3 üm☺️
Hilalsny Yapraksen ben 30 a kadar falan hic almadim simdi 34 haftaligim sanirim doguma kadar en fazla 5 6 kilo almis olucam yavastan almaya basladim çünkü
Guloyku2021 TuanaaOsii bnde 15 aldım sizi görünce bende bi rahatladım 😬🥰 ben yarın bebeğimi doğurucam kısmetse 🥰 40+3
TuanaaOsii Guloyku2021 yalnız değilsin bacım😊 yaa ne güzell benimki nezaman gelecek acaba 😊 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
Uerdem Yapraksen 61 ile hamile kaldim hedefim 6 kilo ile bitirmek🤭 ama herkes bu haftadan sonra asıl kilo alacagimi soyluyor 19 haftaligiz 1-2 kilo aldim😅
Guloyku2021 TuanaaOsii ben aldım kucağıma çok şükür Allah bekleyen her anneye sabır versin bi avazda gelsin inş bebişiniz
Masalmom Yapraksen beenn 38 haftalığım ve hiç kilo almadım böylede doğururum herhalde son 2 haftam kaldı