Papatya13371 Ikiz gebeyim, bu durumu yaşayan var mi iki gündür sanki çok aşağıda vuruyor çıkacakmiş gibi
E-K-D Papatya13371 evet ya afedersiniz ama sanki elini kolunu aşağıdan çıkaracakmış gibi hissediyorum o an beni bi korku telaş sarıyor doğuracak mıyım acaba diyorum
Kuzularm Papatya13371 28+5gunluk hep kasiklarimdan vuruyo cikacakmis gibi vajinaya cok baski yapiyo agrida oluyo
Ozlem23 Papatya13371 benimki en başından beri aşağıdan vuruyor az daha indirse ayaklarını cikacak gibi sanki ultasonlardada hep oralarda doktor bişi demedi
Kiymet Papatya13371 suan net hatirlamiyorum da kesin sormusumdur benim sürekli rahmimde atardi tekmeleri hic skinti olmadi 39.cu haftadayim hala rahmimde kipirdiyor dahada olmadı
BurcuP Papatya13371 bana başını çok gömmüş aşağıya erken gelmek istiyor olabilir deyip progestan da başlattı ama, siz doktorunuza mutlaka danışın ne olur ne olmaz.
Cimos1552 Hemde nasil bildiğiniz mesanenin üstünde vajınada nasl baskı yapıyor anlatamam tüm günüm tuvalette geçiyor 😀😂
Fer4h Papatya13371 canım seni korkutmak istemem bende ikiz gebeyim 28.hftada çok aşağıda hissettim doktor kontrolümde erken doğum riskim olduğunu öğrendim dikkat et çoğul gebelik biraz farklı oluyor
Papatya13371 Fer4h benimde doktor kontrolüm 3 gün önceydi canım gittim hiç bir sorun yoktu doktordan sonra olmaya başladı sormadım da doktora geçici bir durumdur belki diye bilmiyorum ne yapsam 😬
Fer4h Papatya13371 evet canım 35 ten 25mm düşmüştü salı randevum var bakalım kaça düştü çünkü baya aşağıdalar
Semakcy Papatya13371 Papatya13371 evet benim de öyle oldu ben de de ikiz var biri makata dönmüş o yapıyordu şimdi 32 hafta ya girdim ikisi de aşağıya baskı yapıyor bazen yerim den zıplıyorum 🙂
sukran97 Papatya13371 canım benim ikisi de makat geliş hareketlerini başından beri kasıklarım da aşarda hissediyorum 28+6 haftalığız ikiz doktorum başlarının yukarda olması iyi aşarda olsa erken doğum riski olur dedi