luthien Arkadaşlar hamile yastığı sırt ağrısına ve sağ-sol kaburga ağrısına iyi geliyor mu? Kullananlar yardımcı olabilir mi?
Kiymet luthien tek yapabildiğim yastik hem seni koruyor esinin yanlis hareketinden bacagimi atiyorum ustune bazen gobegimi koyuyorum sirtim cok agriyinca ona dogru yasliyorum yarim sirt ustu yatiyorum yani baya faydalı cok yararini gördüm
tubacifci93 luthien İnanmıcaksınız belki ama süper ötesi bişi bence hamile değilken bile kullanılır ben hamile kaldığımı öğrenmeden daha yatamıyordum bel ağrısından hemen gidip aldım şuan 25 haftalık olduk gayet güzel yatıyorum
Ervaaa3434 luthien ben 26. Haftamdan beri kullanıyorum coookk memnunum asla lüks değil hamilelikte tavsiye ederim daha sonra bebeğe destek için de kullanılır gereksiz olduğunu düşünmüyorum suan 39+1im onsuz uyumak imkansız
Ezgi2020 Jokerde satılan mycey marka yastıgı kullanıyorum bi tarafı pembe diğer tarafı beyaz kesinlikle tavsiye ederim 25.haftadan beri kullanıyorum suan 35.haftadayım asla onsuz yatamıyorum :)
Ezgi2020 luthien alırsanız çok rahat edersiniz sonlara doğru karın büyüdükçe yatmak daha zor oluyor :/
Yumurcakk Bende gecen haftadan beridir kullanıyoruö ilk bi sicak bastı sag sola dönmen kısıtlı ama cok ideal bi ürün bence kullanım