Busra030409 Merhaba hanımlar🌸 Gümüş kapak gerekli mi, krem yeterli mi? Göğüs ve emzirmeyle ilgili kullanıpta iyiki aldığım dediğiniz ürünler nelerdir? Tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🙏
Fe123 Busra030409 Yorumlara baktığımda kullananlar hep mumnun ama ben gümüş kapak değilde göğüs kalkanı alıcam bırde ona bak istersen
Hanz Busra030409 bende bugün siparis verdim gümüş kapak trendyoldan herkes memnunim demişti bir postta hatta son haftalarda takmaya başlayan göğüs ucunun rengi açtığını diyen olmuştu bakalım gelsin ben takmaya başlayacağım
Eylul58 Busra030409 Göğüs kalkanı aldım krem yerine de kantaron yağı/ayva çekirdeği jeli daha iyi gelir diye düşünüyorum 😊 Gümüş kapak olsun, göğüs kalkani olsun illaki memnun olmayanlar olacaktır, bu yüzden şuanlık uygun olanını seçip kullanıp ona göre karar veririm
Beyzan Busra030409 ilk gebeligimde lansiloh krem aldım çok duymuştum çünkü. Doğum yaptım hemen sütüm geldi ama çok acı çektim emzirirken üstelik doğum öncesi eğitim de almıştım sözde doğru emziriyordum ama yok ağlaya ağlaya emzirdim. Bı ara korkar olmuştum bebeğimin acikmasindan sırf emecek diye. Bir sürü şey denedim ve sonunda geçti şimdi ikinciye Hamileyim listemin en başında gümüş kapak var. Riske atamam hem kendimj hem de emzirme sürecimi.
noktaninannesi Canım böyle bir başlık açılmış yorumda gelmiş resim falan yüklemişler istersen bir o posta bak
Busra030409 Fe123 evet herkes memnun ama gerek var mı yok mu bilemedim 🤷♀️ kalkan fiyat olarak daha uygun sanırım
senell Ben de aynı şeyi merak ediyorum. O yüzden soruyu genişletmeye geldim kızlar 🙈 Gümüş kapak mı? Plastik kapak+lansinoh krem mi? ve bunlar önceden alınıp bir kenara konulmalı mı, yoksa problem çıkınca mı alınmalı? bütçesi kısıtlılara öneriniz nedir? 😊
Hazal_hazar senell 17 sene oncesini soyluyorum plastik kalkanda fayda gormemistim emziremez durumdaydim krem daha iyi
egemommm senell bende bu 3ü arasında kararsızım😀 aslında krem aldım lansinoh ama avent in göğüs kalkanınıda alayım diyorum fazla süt olursa şayet ona aksın diye, burdaki postlardan gördüğüm kadarıyla gümüş kapak da çok iyi diyorlar kafam karıştı 3 ünü de alıp kenarda dursa mı diyorum, başıma ne gelir onu da bilemiyorum tabi 😂
Roserose1 Busra030409 ben gumus kapak aldım çevremdekilere dayanarak çünkü mantıken plastik koruyucu takılınca krem sürülmesi gerek e bebek emzirilirse kremi sürekli sil yenile derken geçmicek. Gümüş kapağın kendiliğinden iyileştirme özelliği var ☺️
egemommm Roserose1 diğer markaları bilmiyorum ama lansinoh krem de göğüs ucunu silmeye gerek yokmuş sanırım 😊
senell egemommm egemommm sanırım krem aldığın için senin plastik kalkan alman daha mantıklı 😊.Avent veya ona çok benzeyen ebebek markasından alabilirsin. Mycey’di sanırım. Gümüş kalkan iyileştirici etkili, kreme gerek yok diyorlar 🤷♀️
egemommm senell aa teşekkür ederim bilginiz için, aventinkini düşünüyorum e bebekte şu 99 tl trendyolda 80e falan var ama onda da ikilemde kaldım, e bebeğin markası da 50 tl, onu da iyice araştırarak almak istiyorum 😊
Busra030409 Beyzan evet yara olduktan sonra gümüş kapağın da iyileştirmesi de zaman alıyomuş sonradan sanırım
senell egemommm Rica ederim. avent ürünleri ebebek Şubat kampanyasında indirime girecekmiş. Onu takip edin isterseniz 🥳
Buketkucuk Busra030409 ben almadım almayı da henüz düşünmüyorum onun yerine krem alacağım o yeterli olur diye düşünüyorum sık sık nemlendirilirse göğüs uçları bence sıkıntı yaşanmaz yani umudum o yönde nasip artık😂🙏🏼
Busra030409 Buketkucuk ben de sizin gibi düşünüyorum ama yara olursa krem fayda etmiyo o acıyla emziriyosun flan diyen arkadaşlar var gözüm korktu açıkcası😂
DilekDogan78 Busra030409 benim kuzenim kremler yerine kimyasal olmasın diye ayva çekirdeklerini biriktirmisti onları suya koyup bekletmisti sonra koyu bir kıvam haline gelince göğüs ucuna sürmüştü çok iyi geliyormuş bende biriktirmeye başladım krem sürüp yıkamaktan iyidir diye düşündüm ama bir faydası olur mu herkese bilmiyorum
Busra030409 DilekDogan78 bende kurutuyorum sonra dolaba koycam ama ne kadar yeterli olur bilmiyorum yara olursa büyük işkence olur 😫