Rmeysa_1661 Ceydaguzelerr 1 hafta önce aynı soruyu sormuştum 1 şubatta spinal aneztezi ile doğum yaptım bugun 5 güne giriyoruz valla pek bişey anlamadım desem yeridir hemen ayaklandım ve bebeğimle ilgilendim abimiz biraz kıskandı ama olsun 😁 inan bana daha da kolay geçiyor hiç korkma
Rmeysa_1661 Gokduygu rahminiz eski yerine dönüyor çünkü korkmayın ses bile gelir içeriden ağrı olur kasılmalar olur benim de karnımın içi ağrıyor dikişlerim değil 😊
Sahika8989 Ceydaguzelerr yok kuzum hc bsy olmuyo daha rahat oluyo 3 gunluk anneyim simdi ben biraz karninda ilkine gore agrilar oluyo ve belden kesinlikle uyusturma cok agri yapiyo hala agrim var. Karninda agrilarin oluyo o kadar
mmek_2014 Ben 2 kere sezaryan oldum. İlki de rahattı ama ikincisi inanılmaz rahattı. İlk gün dışında hiçbir agrı hissetmedim. Çok kolay ayaga kalkıp yürüdüm. Ertesi gün bebegimin herşeyiyle kendim ilgilendim. Hiçbir zorluk yaşadım
Pink05 Ceydaguzelerr valla bende tam tersini duydum 2. Daha kolay geçiyor diyolar bende şubatın son haftası veya martın ilk haftası sezeryanla doğum yapicam 2. Doğumum olucak ama korkularım başladı
bambam_betty Ayse2011 bisey soracağım? İlki neden sezeryandi ? Benim çatı darlığı, su azalması vardi. 6 saat sani sancida bile 0 cm acilma oldu. Mecbur ameliyata alındım. Ama şimdi normal istiyorum. İlki gibi olur mu diye de korkuyorum 😔
Ayse2011 bambam_betty brnim ilkinin sezeryan olması kımıldamıyordu hiç 1 hafta boyunca strestenmiş meger doktorda ben risk almam sezeryana alalım dedi 37. Haftasnda sezeryan oldum korku ve panikten. Halbuki hiçbir sebep yoktu.
bambam_betty Ayse2011 aa hadi ya😔 inşallah gönlümüze göre olur bu defa,sağlıkla gelsin kuzular. Kolay doğumlar dilerim.
ikiponcik_annesi Zehra_001 ben ilk doğumumda uzunca bi süre suni sancı verildi ve açılmam hiç bi sekilde olmadı nerdeyse bi gün boyunca sancı cektim ondanmıdır yaşın vermiş olduğu toylukmudur bilemiycem ben hiç zorlanmadım sezeryandan he bi kaç gün eğilip doğrulmakta zorlandm ama o kadarda olacak tabi ameliyat sonuçta 🙄
Kaderozy Ceydaguzelerr benimde ilki çok güzeldi hiç yatağa bile girmedim oğlumla çok güzel ilgilendim şimdi iki hafta dan az bir süre kaldı doğumuma ama korkuyorum ya ilki gibi olmazsa diye