Aycicegim Oznurcakir yok henüz netleştirmedim adetime 15 gün var o zaman kontrole gideceğim Dr ne dıyorsa öyle yapacağız
Aycicegim Oznurcakir inşallah canım Allah razı olsun Rabbim tüm bekleyişte olanlara nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️💐
Oznurcakir balperisi_71 merhaba kuzum evet hepsini çekildim . Adet günü tahlillerin verildi 2 aşılama oldu . En son tüp b bebek karar verdik
Oznurcakir balperisi_71 inşallah canım . Yok siirte öldüm burda yaşıyorum ama tüp bebek için dbakir düşündük
Aycicegim Oznurcakir canım tedavi için yunus hoca muayene ediyor mu yoksa direkt tüp bebek için mi gidiliyor pazartesi gitmeyi düşünüyorum da
Aycicegim Oznurcakir sen gittin mi nabtın canım pazartesi muayenesi yokmuş salı var ya adetim de bitmiş oluyor o zamana
Oznurcakir Aycicegim ben Beklemedeyim eşim müsait olamadı bu ay. On görüşme için bence git baksın en azından ona göre karar verirsin dbakirdasin sonuçta
Aycicegim Oznurcakir merkezde olsam çoktan gitmiştim de kulptayim işte o sıkıntı bakalım çarşamba gününe randevu aldım sürekli doluyor muayenesi
Oznurcakir Aycicegim evet baya kalabalık valla gidersen haber verirsin cok iyi doktor asistanı bile çok ilgili
Papatya0707 Arwen21 merhaba araştırma yaparken okudum ugur degerde hamile kalmışsınız hayrlı olsn sorununuz neydi acaba
Arwen21 Papatya0707 slm uzun zaman dır girmediğim için mesajınızı yeni gördüm benim sorunumu bulamadılar 15 yıldır evliyim. 4.üncü tüp bebeğim ilk kez tuttu ilk defa da burda yaptım
Arwen21 Papatya0707 memnun kaldınız derken 🤔 şimdi 34 hafta olduk çok şükür iyi gidiyor arada sorunlar oldu ama atlattık son 4 haftamız bi sorun olmazsa inş