Seyda123krhsn 55 hamıle kaldım 63 kadar çıktım şeker diyeti ile suan 61 iniş geri 🙈 25 hafta

60 la hamile kaldım 13 haftalık 64.75 oldum

ThsnGmz16 59 la hamile kaldım 61.55 im şuanda 12+5 de benim 🙄 çok hzlı kilo alıyorum gibi geliyor hiç ekmek hamur işi de yemiyorum üstelik

bankaci26 haklısınız sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌼😌

3 aylik oldugumda 54 kiloydum şimdi 34 hafdaligim 68 kiloyum

ThsnGmz16 bende aynı şekilde acaba vitaminlerden mi dye düşünüyorum. Aynı zamanda her gün oksapar da kullanıyorum. Belki onların etkisi vardır ama henüz böyleyse sonlara doğru ne olacağı beni korkutuyor açıkçası

ThsnGmz16 aynıyız bir haftada yarım kilo aldım . Üstelik son aylarda da değilim . Her hafta yarım alacaksam işim zor 🤷‍♀️

Srhtzlyh ay darısi başima bende 57 le hamile kaldım ama şuan 60ı gördüm 21. Haftam

Seyda123krhsn 14+5 deyiz mide bulantisindan kilo verdim 53 ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum malesef ne zaman kilo almaya başlıyacağım bilmiyorum 😕

MucizeAnnesii kilo degil ödemdir o ben tartıda 62 leri gördüm bir hafta dikkat ettim hiç tatlı pilav hamur işi ekmek falan yemedim 58 e geri döndüm.

Didoo9 vitaminlerden olabilir evet bide zaten vucudum kilo almaya çok elverişli sonumu düşünemiyorum 🤣

ThsnGmz16 bende aynı şekilde 😅 bebekler sağlıklı olsun da doğumdan sonra veririz inşallah 🙏😅