hilosss07 AsenaEmre ay onu bende yapmıştım bayada köpürdü eşime anlattım saçmalama dedi😂😂😂 ama o ay hamile kalmıştım🤰🏻
AsenaEmre hilosss07 Ben kimseye söylemedim aileden çünkü eşim de banaa aynı tepkiyi verirdi zaten yaptığımda tektim😂 Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
mutlu_elvira .salikhocada vermisdim kani o cikmadi cok sacmaydi.iki gun heyacanla bekliyoduk.dedi ultrosyona girin.ozele gitdik doktor dedi gorunmuyo cabuk ola bilir dedi kan verdik yiniden biraz once cikti sonuc.🙏😚😚😙
AsenaEmre mutlu_elvira Ya erken olabilir daha ama yinede dikkat edin kendinize bol bol dinlenin moraliniz yüksek olsun inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin ❤️🥰
AsenaEmre Seztu Valla anlatsammi bilemedim 😂 sonra millet yapar felan 😂😂 aynı şekilde şeker testi ni yaptım🙈. Eşimin en sevmediği yemeği yaptım ve kendimce ritüel oluşturdum eğer bu yemeği sesi çıkmadan yerse hamileyim felan diye 😂. Bide anneme fal baktırdım faldada bebek çıktı 😂😂 böyle işte 😂😂
Seztu AsenaEmre hahahahah 😂😂 yaa ellerinden ne olsa yer diye düşünüyorumm 😂😂😂 fala bende cok inanırımm ama bilen yok 🤭😂
AsenaEmre Seztu uygulamalardan faljı yı öneririm 🥰 benim eşim patlıcan ve ıspanak asla yemez evlenmeden önce de söyledi 😂 yaptım yedi 😂😂
Seztu AsenaEmre yaa oluyor öyle benimkide bulgur sevmez ama pilavını vs yedi 😂😂 mecbur yemeyip napsnlar 😂😂 uygulamada yanlış yaa hep sallıyorr
mutlu_elvira bu gun hastaneye geldik 6081 .5 cikmisti dun ultrosyon gostermemisti.bu gun altan bakdilar hic bi sey gorunmuyo.dis gebelik olmali dedi dogtor.kurtas olmali diyo temizlenmeli ici diyolar.sizce oyle sey olurmurica ediyom cavab yazin.😢😢
Sekerr mutlu_elvira canm benim bir arkadaşıma da öyle dendi başka bir doktora gidince kese görüldü başka bir doktora daha görün derim
mutlu_elvira mutlu_elvira Sekerr bu gun uc kez bakdilar ayri ayri doktorlar sag tarafda kista var dediler.ama tam anlamaidm. 😔