Meryem1993 Böyle olanlar varmi resmen okadar sert oluyor ki taş gibi ama en kötüsü agri yapiyo buarada 29 haftalik hamileym
Attent Meryem1993 canim doktorum bebek topanliyor ondan karnin sert taş gbi olur demisti uzaninca dinlenince dağılıyor hemen yaptığı baskıda rahime haliyle ağrı yapiyor
Fatosdvrc Meryem1993 yaaaa benmde ama ben ayaktayken yurume zorlugu cekiyorum resmen rahmimde acı var 28 hftaligim dayanilcak gbi degil bazen acaba bebek buyudugu icin baski oluyo ondan mı anlamadim
Dilek-Can Meryem1993 32.haftamdayım bendede sertleşme ve ağrı oluyor doktorum normal bu haftalarda dedi ama tabi ondan önceki haftalardada vardı sanki boyle göğüs altıma bıçak koymuşlar kesik gibi hissediyorum kıvranıyorum o agrıda
Meryem1993 Thysn23 kafasi aşagda olabilirmi acaba. Bi arkadasiminda öyleymis doktor kafasi asgda demis
Fatosdvrc Meryem1993 evet bnmde bu ikinci hamileligim ve ilk hamielligimde son aylaraima dogru bu sekil surekli sıkışma ve baski olurdu rahme smdi erken gbi geldi banada
Fatosdvrc Meryem1993 cok degisik farkli bi aci bu aciyi smdi hiseedince dogum acısını hisseder gibiyim ve bazen sanki bu sefer doğuramicakmışım gibime geliyo korkuyorum
Gamzealmina Meryem1993 bende de aynı durum rahim kemiğim agriyo yürümekte uyumakta baya zorluk çekiyorum 34 haftaligim 2. Gebeliğim
minemom Meryem1993 ah canım ahhhh sorma bende öyleyim 20 haftalık hamileyim ve akşamları hem ağrıdan hemde sertlikten karnımı taşıyamaz hale geliyorum 🥺