blue5 Merhaba Zeynep Kamil’ de ikili test yaptiran var mi? Sonuc ne zaman cikiyor ve memnun kaldiniz mi?
HemsireAnne01 blue5 ben yapdirdim, Doktordan cok Memnun kaldim Adi Erbil Cakar. Sonuc 1 Hafta sonra cikdi. randevu almak baya sorunluydu. Ben 8 haftalikken aramaya basladim randevu icin.
Yasmer123 blue5 ben yaptırdım direk randevuda alabildim 182 yi arayın antenetal polikinligine alicam deyin zaten onlar hemen ikili test polikinligine veriyo orası ikili test polikinligi oluyo ben çok memnun kaldım
PnrAsl HemsireAnne01 merhaba mhrs’den randevu alabiliyor muyuz ? Bir de gittiğimizde ikili test için geldiğimizi belirtiyoruz demi 😬
-elifss @blue5 özel hastane gibi değil tabiki kendi aralarında bakıp yorumluyorlar ve sana bilgi vermiyorlar ultrasonla bakılırken kan sonucuyla birlikte bi sorun var mı yok mu öğrenebiliyorsunuz 15 gün sonra
HemsireAnne01 PnrAsl evet, alabiliyorsunuz :) Ikili testleri yapan doktor Erbil Cakar. Ama mutlaka dikkat et randevuyu alirken ikili tarama olarak alman lazim normal perinatoloji yada gebek takibi degil. Suan uygulamada bi sorun var ama genelikle alinabiliyor :)