nesmom Trivag ovül kullanan var mı arkadaşlar 25 haftalık gebeyim enfeksiyon olduğu için verdi doktorum yan etki kanama yapıyormuş böyle yaşayan var mı aranızda
Nilasyamom nesmom Doktorun verdiyse bişy olmaz ben de 1 hafta önce kullandım ama onun adı başkaydı vajinal fitil. Şükür bişey olmadı
Trkncm nesmom merhaba, konuyu açalı çok olmuş ama yine de sormak istedim. Ben de 25 haftalığım, bugün bana da aynı fitilden verdi doktorum, siz kullandınız mı? Herhangi bir yan etkisi oldu mu?
nesmom @hilal-a öncesinde doktorum cec sefaklor verdi suda eritilen onu kullandım tekrardan idrarda çok hafif enfeksiyona dayalı kanama var dedi tekrar yazdı aynısını onun yanında trivag ovül birde urocare verdi aynı anda 3 tane enfeksiyon ilacı normal mi
Trkncm handegurses merhaba, ben kullandım zaten 3 tane var içinde, 1 gün arayla olacak şekilde kullandırdı doktorum şuan bir sorunum kalmadı, rahatlıkla kullanabilirsiniz.😊
handegurses Trkncm çok teşekkür ederim ne tür şikayetiniz vardı acaba şikayetinizi geçirdimi fitil ☺️
Trkncm handegurses rica ederim.enfeksiyon vardı idrar yollarımda, kasık ağrısı şikayeti yaşıyordum, şimdi geçti çok şükür😊
Trkncm handegurses yok yaşamadım, zaten prospektüsünden ilk 3 ay için öyle bir sorun olacağını yazıyor. İlk 3 ay içerisinde değilseniz doktorunuzda kullanın dediyse, kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Çok fazla yorum yapan oluyor ama herkesin durumu farklı sonuçta🤷🏼♀️😊