Gokceemrah Kızlar 37 haftalık hamileyim vajinamda genişleme hissediyorum tuvalette oturduğumda taharetlendigimde açıklık hissediyorum başına gelen var mı doğum belirtisi olabilir mi ?
Mervensn1 Gokceemrah ben 24. Haftadayım bunu ben şimdiden hissediyorum bence hamilelikle alakalı olabilir ya da bende sorun var bu kadar erken farkettiğim için sizinki normal olabilir tek bende var sanıyordum 😊
Bitter93 Gokceemrah çok afedersiniz nasıl bir genişleme dıştan genişlediğini bende fark ediyorm ama sanki idrarımı yaparken önceden normal yapardım şimdi şarıl şarıl birden yapıyorm genişlemek mi acaba bu da
Gamze1828 Gokceemrah bende aynı şekil 37 haftadayım oturup kalktığımda bi genişleme hissediyorum bide baskı çok oluyor sanki geliyormuş gibi 🤗
Ygmr25 sagsbry bende kararmalar oldu .33 haftalık şuan gebeliğim. Hem o bölge hem koltuk altı hem boynumda. Doğumdan sonra geciyormu acaba?? 🤦😢
Gokceemrah sagsbry kararma benimde var bide iğne batması gibi bi ağrı oluyor bende bu arada basurda oldum 😫😫😭
sagsbry Gokceemrah basur bende de var kararma da oldu. Hamilelik resmen alt üst etti 😅 sağlıkla alalım kucağımıza da inşallah düzelir hepsi 🙏🏻
sagsbry Btm571 kuzum ben troid ilacı ve magnezyum kullandığım için şuan da kabız olmuyorum o yüzden ağrı da olmuyor.. Ama kabız olduğum zamanlar da maalesef hiç bişey yapamıyorum ağrı için.. Şişlik bende de var sıcak suya otur ve kantoron yağıyla masaj yap demişlerdi bana ama sıcak su açılma yapar diye yapamadım ben.. 🥺
ipekkkkkkk7 Btm571 Kuzum ona keçi boynuzu pekmezi ya da keçi boynuzunun kendisi lazım Bende de var ben günlük sabah akşam bir yemek kaşığı keçi boynuzu bekmezi yiyorum Fazla acı ekşi baharatlı yeme özellikle de acı yeme kanama yapar
Bitter93 ipekkkkkkk7 neden olur acaba valla resmen idrar yaparken suyu açıyorm ses gitmesin diye birden çokça yapıp çıkıyorm
ipekkkkkkk7 Bitter93 Valla bilmiyorum ama bende de öyle acaba açılmamiz mi oluyor yoksa bebek kanala baskı yapıyor yerleşmeye çalışıyor ondanmidır 37+3 um