SinemAlya Merhaba kızlar 🤗 size bir sorum olacak son ayıma girdim saçlarımı boyatsam bi sorun olur mu boyayan oldu mu aranızda
Angels-35 SinemAlya bende son ay boyatmak istiyorum Doğumdan önce doktoruma sordum ilk 3 ayı atlattıktan sonra bişey olmaz dedi bende ona güvenerek boyatacağım doğum öncesi
Mercimek26 Bitkisel boya kullanabilirsiniz diyor doktorlar. Ben mecbur boyatamıyorum açıcı kullanmam gerektiği için 😒
SinemAlya Mercimek26 açıcı sıkıntı yaratabilir belki kimyasal çok fazla olduğu için doğum dan sonra inşallah boyatırsınız
SinemAlya Yarenim7 teşekkür ederim insan tedirgin oluyor işte aslında çevremde de boyayan arkadaşlarım oldu
Angels-35 SinemAlya bitkisel içerikli bir boyayla boyayabilirsiniz zaten maske takıyoruz çift kat takın maskenizi doktorum bana boya kokusunu soluma açık alanda bekle demişti
Funda-05 Bende boya işini araştırıyorum. Boya gibi kimyasalların plasenta dan geçme ihtimali anne sütünden geçme ihtimalinden çok çok daha düşükmüş doktorun dediğine göre. Gebeliğin son aylarında yapmak daha mantıklı geliyor banada
SinemAlya Funda-05 her doktor farklı şeyler söylüyor internetten de araştırıyorum hep farklı düşünceler kendi doktoruma sormayı unuttum Cumartesi kontrolümde 🤦🏼♀️ Teşekkürler bu arada 🥰
SinemAlya Angels-35 evet canım maske de etkili olur bu konuda aslında boyaya gelene kadar o kadar çok kimyasal alıyoruz ki gün içinde şampuan mesela deterjanlar falan