mom6565 kucuktospam canım bende şimdi sipariş verdim 2 paket yeterli çünkü hixli kilo alıyorlar 3 pakette 2 numara sipariş verdim yeterli şimdilik
Bseda kucuktospam ben bi arkadaşda primanın 1 numarasının sleppye göre daha büyük olduğunu duydum cocugun kilosuna bağlı fazla kilosu olmazsa primanın 1 numarası bile büyük gelebilir sızdırma yaptığı için sleppynin 1 numarasını kullanmıs.
Zeynepreyyan kucuktospam 70 taneden fazla alma hatta çok bile gelebilir. Bebekler doğduktan sonra hızla kilo alıyor. Ortalama 3300 doğsa bebek 1 ay geçmeden bebek 4 kiloya yakın olacak . 1 numara bez hemen küçülür. 2 numara bezde 3-6 kilo arası . 1 numara 2-5 kilo arası diyor ama 5 kiloya kadar kullanamazsın bebeğin bacaklarını sıkıyor
Ynr91 kucuktospam 26 günlük olduk canım 250 yi geçmiştir ilk doğduğunda günse 8 10 tane değiştiriyorsun
Simge16 Bebek ortalama 3 kg doğsa her ay 500 ile 1 kg arasında alsa bence 2 aya yakın gider diye düşünüyorum bebeğin ilk zamanlarında pişik olmaması adına bol bol değiştiriliyor günde 7 8 adet gider☺️
Ozgeknc Simge16 bencede ya bende 1 bedenden 3 adet aldım şimdilik 2 bedenden 2 adet yetmezse alırım dedim. Ebebekte baya indirim var valla şuan
Simge16 Ozgeknc benimde 3 adet 1 numaram var 2 numarada 2 paket 1 numaraları prima 2 numaraları molfix aldım
Gulsurmeli Mom97 merhaba sleepy nin yenidoğan bezine doğduğu zaman küçük diyorlarda benim çevremde sonradan sleepy kullananlar var siz veya çevrenizdekiler böyle bir şey yaşadınız mı biliyor musunuz?
Bseda Mom97 bende sleppy aldım yakın çevremdeki kullananlarda çok memnun fiyat açısından daha uygun ve araştırılan özelliklerde primanın artılarının tamamı mevcut.
alininannesii Ebebek sitesinde prima premium care bezler indirimde belki diğerleri de öylesir bir bakın
Ozgeknc Simge16 en mantıklısı çünkü ne kadar sürede kilo alacaklarını bilmiyoruz yetmezse ekleme yapmak daha mantıklı 🥰
alenrenas1 kucuktospam benim bebegim 2800 doğdu 11 gün oldu 70 li bitti bile allahtan ben 140 lı almıstım
cupcakes Ben 43 lü bi paket aldım hızlı büyüyor diye ama anlaşılan çok az 😀bi 43lü daha mi yoksa 70li mi alayım. Peki 2 numara kaç paket almak gerekir ?
Gizmolata kucuktospam canım günde 7-8 kere değiltiriyorsun 10 günde biticek nasıl 1 ay yetsin, bide normal prima aldıysan o birazcık büyük prima premium aldıysan o birazcık daha ufak