Fatma098 darkblue__ kaç haftalıkkrn kalbi durdu canım bu arada bnde kulanıyorum 24 haftalık oldum allah inşallah sanada hayırlı bir evlat kısmet eder hiç ümüdünü yitirme
Alinamoms Cupkek genetik test yapılmalı muhakkak belki sperm yada yumurtada genetik bazı problemler olabilir kan pıhtılaşması da tabiki ama ilaç kullanmışsınız genetik olabilir sorun.
Minikbebek25 Cupkek canım birde bağışıklık sistemi ile alakalı testleri mi yaptirsan trombosit düşüklüğü de sebep olabiliyo
Cupkek Mom8 hamileyken mi iğnenin doz testi yapılyor canım, doz testi ne zaman oluyor yaptırırırım hemen, diğer testlerim yapılmadı onlar nerde genetikte mi yapılıyor yoksa doktor kontrolün de mi?
Mom8 Cupkek önce gebe kalmadan önce lupus ve anti nükleer antikoru yaptır canım yanında bir iki test daha vardı ama isimlerini hatırlayamadım ama perinatoloji uzmanına gidersen o ister zaten bahset sen bunlardan doz testide gebe kalır kalmaz iğneye başlıyosun 5 gün sonra iğneyi yaptıktan sonraki 4. Saat kan alıyorlar ordanda iğne yeterli mi diye bakılıyor çoğu doktor bu testi yapmıyor bu sebeple iğneye rağmen kayıplar oluyor yada ek sıkıntılar oluyor ama mutlaka kürtaj sonrası perinatoloji uzmanına git yeni gebelik sürecini onunla planla sakın normal kadın doğumculara gitme
Cupkek brcnbyrm allah razı olsun kardeşim.. duydum evet teba denilyormuş galiba ilk defa duydum çok şaşırdım ararştırıcam arkadaşım çok sağol
brcnbyrm Cupkek rabbim hepimizden razı olsun canimmm allahim tez vakitte insallah hayırlı ve sağlıklı bi sekilde kucağına almanı nasip etsin 🙏
Nasippp Cupkek canım hangi genlerinde var pıhtılaşma benimde 3 düşüğüm var 3. De iğneye rağmen kalp atışı olmadı 0.4 kullanmıştım Şuan 4. Gebelik iğne dozum 0.6 Ve annem sübyan muskası yaZdırdı üzerimde taşıyorum sende bi araştır bi okut kendini
Cupkek Nasippp bu subyan muskasını çok duymaya başladım canım 🥺 gerçekten olabilirmi 🤲🏻 Hangi genimde var bilmiyorum ki kuzum 4000 oksapar yazdıkları 63 kiloyum
Minikbebek25 Cupkek evet canım ben zaten lupus hastasıyım plt düşük bu da engel olabiliyomus bir düşük yaptım bı sene gebe kalamadim şimdi ilaç kullanıyorum bide bunlara bı baktır şifa Rabbimden
tanya25 Cupkek normal spermiyogram testi değil ama sayısına hızına morfolojisine bakılan değil yani ayrı bir test yalnızca DNA bakılıyor fiyatı çok daha yüksek aynı testten bahsediyoruz değil mi ?
Nasippp Cupkek canım olabilir olmayada bilir ben hocaya gitmedim aile. Şehir dışında benimde düşüklerim olduğu için ailem yaZdırdı gönderdi inanarak takmak önemli bence bi araştırın senin gitmen daha iyi olur ben gidemedim ailemin yanında olsaydım giderdim İğneue gelirsek 70 üstüne 0.6 die biliyorum ama genlerine göre mesela benim genimde var be sabahları coraspirşn akşam iğne kullanıyorum hamile kalmadan önce ilaç kullanmıştım rahim toparlasın die 1 kutusu 300 ₺ idi 2-3 ay kullandım bilmiyorum.o mu işe yaradı ama ilaç gittikten 4-5 ay sora hamile kaldım hemen değil ondan sora klomen kullanmama rağmen olmadı vakti saati varmış diyorum ama den tedbirini al takdir Allah’tan
Cupkek tanya25 yook benim bahsettiğim ücretsiz canım 🥺 bunu devlette doktorumamı söylemeliyim hamgi bölümde vermeli eşim?
tanya25 Cupkek maalesef biz çok araştırdık devlette yapmadılar bu testi özel bi laboratuvarda yaptırdık. Üroloji doktorumuz istemişti gittik yaptırdık ücreti yüksekti bayağı ama 950 ₺ ödemiştik.
Erez Cupkek Selaam ilk 2 bebegimin kalp atislarini duyduktan sonra bir sonraki muyanede duyamadik. Daha sonra 2 kere kimyasal gebelik gecirdim. Zeynep kamilde genetik testlerimizi olduk temiz çıktı. Kan pihtilasmasi cok cok az duzeydeydi 3. Gebeligimde hemen oksopar ve progestan basladik ve suan kizim 10 aylik ve gene hamileyim. Bende inan instagramda video gorsem aglardim bebekle ilgili hep onume cikardi. Kendini rahat bırak cok sukur ki hamile kalabiliyorsun. Belki bebekler saglikli olmadigi icin devam etmiyordur. Lutfen sende benim gibi surekli saglikli ve hayirli bir evlat diye dua et hep. Bir de inanırmisin bilmiyorum ben hamileligim boyunca dua taktim bir tanidigimiz yazmisti sübyan birseyi diyorlar tam bilemiyorum 9 ay hic cikarmadim bilen birisine soralim istersen
Sabihanur1 tanya25 benimde iki kaybım var bütün testleri yaptırdım ama bu dna hasarını yaptırmadık hasar çıkınca tüp bebeğemi yönlendiriyorlar
Bhjjjjjj Allah şifa versin öncelikle çok yakınım bu sebepten çocukları olmadı 5 sene boyunca sonra oldu öldü 1 aylıkken kan pıhtışlaşmaso tedavi ile birlikte şimdi ikiz bebekleri var İzmir deyseniz dr ismi verebilirim
Asx Cupkek çok geçmiş olsun iki kere de benim başıma geldi kürtajın psikolojisini 1 seneden fazla oldu atamadım. Ben genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırdım. Pıhtılaşma çıktı 6000 oksapar ve 150 lik asprin kullanıyorum. Ama bunun yanında testi yapılmayan ve belki de en büyük sorunum bağışıklık sistemi imiş. Onun için ilaç ve serum aldım. İyi bilgili tecrübeli bir perinatolog ile görüşün hiç vakit kaybetmeden.