Merhaba arkadaşlar, buraya doğum hikayesi yazmak bana da nasip oldu. Çok güzel bi doğum yaşadım size de anlatmak istedim içinizde korkan varsa hic korkmasın Rabbim yardımcı oluyor kesinlikle. 20 ocak gecesi karnımda adet ağrısı gibi ağrılarım başladı ama cok hafifti 30. Haftalarda yasadıgım yalancı sancılara benziyordu ama bi süredir hic ağrı yaşamadıgım icin ciddiye aldım sabahına eşim işe giderken telefonuna bakarak ol bugün doğurabilirim dedim😂 sanki hissetmiştim🙈 geri uyudum ve öğlen 12 de uyandıgımda lavaboya gittim birde ne görüyüm nişanım gelmişti😌 çok heycanlanmıştım doğumum bugün olacağına inanıyordum hemen doktorumu aradım hastaneye gelmem gerektiğini söyledi. Ardından eşimi aradım haber verdim. sonra kahvaltı hazırladım evi toparlamaya başladım arada sancılarım giriyordu hafif bir şekilde rahatsız etmiyordu ama. 2 saat sonra eşim geldi ve Hastane çantamı herşeyimizi alıp hastaneye gittik. Doktor açıklığıma baktı ve 1 cm dedi aşağıya doğum odasında bakalım birde dedi aşağıya indik ve açıklığım orda 3 cm olmuştu😂 hemen yatışım yapıldı odaya yerleştik. O arada meryem ana otunu suya koyup okudum. İnanarak yaptım kesinlikle. nst de sancılarım 80 100 görüyordu. Ama ben cok iyiydim hiç sancı hissetmiyordum. Derken 2 saat sonra ağrılarım artmaya başladı doktorum ve ebem geldi ve tekrar açıklığıma baktı cok iyi gidiyorsun 5 cm olmuş yürüyüş yap dedi. Benim sancılarım gittikçe artıyordu eşimle koridorda yürüyüşe başladık eşim biran olsun elimi bırakmadı onun sayesinde daha hafif atlattım💗 Oda da zar zor squat yapmaya basladım sancılarım dakika da bir gelmeye basladı ve sancı geldiginde Nefes egzersizleriyle başa cıkmaya calısıyordum ama cok halsiz kalmıştım artık dogurmak istiyordum. Saat 8 olduğunda ebe ve hemsire gelmisti benim kakam geldi dedim hemen alttan baktılar ki bebek geliyor hemen doğum haneye sakın ıkınma dedi ne olduğunu anlamadan tekerlekli sandalyeyle hemen dogum haneye alındım. Dogum koltuguna yattım dr hanım sancım geldiginde ıkınmamı söyledi 4. Ikınmada balık gibi kaydı gitti içimden. Bebeğimi kucağıma aldıgımda tüm acılarımı unutmuştum. Ben bebegimi gögsümde yatırıp koklarken dr ve ebem dikislerimi dikiyolardı. Cok güzel bir dogum gerçekleştirdim kızım şimdi yanımda 10 günlük mışıl mışıl uyuyor🥰 darısı tüm hamişlerin başına. Kendinize güvenin ve yapacağınıza inanın. Başından beri ben öyle yaptım😌