Busbus58 yaa deniyorum ama uyandığımda hep sırt üstü uyanıyorum ne ara sırt üstü uyuya kalıyorum bilmiyorum 🙄
Sırt üstü yatmak
Happylif3 hadi yaaa🙄korktum şimdi yaaa nasıl önüne gecebilirim acaba
Fatma12345 bu videoda hoca detayli anlatiyor lutfen izleyin cok faydasi olacaktir.
istanbul3434 teşekkür ederim canim 🙏
Fatma12345 Nasıl rahat ediyorsan öyle yat canım zaten rahatsız bir pozisyonda olunca bebek tepki veriyor. Ben 36 haftalığım sağa sola yatmaktan insanın beli ağrıyor ve sırt üstü yatıyorum öyle uyuyakalıyorum demekki rahat edebiliyorum
Esoo0698 aaa gercektenmi ama Allah korusun Bebek ölümlerine sebebiyet açtığı söyleniyor 🙄sizde dikkat edin bence
Fatma12345 vücut zaten rahatsız oluyor istesenizde yatamıyorsunuz belli bir haftadan sonra cnm. O haftalarda ben yatıyordum ama şimdi uykudayken bile sırt üstü döndüğümde istemsiz uyanıyorum nefes alamıyorum cunku o şekilde
Fatma12345 20 ncı hafta itibariyle yatmamak gerekiyor
Fatma12345 bende hep sırt üstü uyanıyorum doktorum dedi ki sıkıntılı bir duruma girsen mutlaka uyanırsın bebeğe kan gitmemesi demek sana da gitmemesi demek kalbin sıkışır nefes alamazsın uyanırsın dedi. Nasıl rahatsan öyle uyu vücudun seni yönlendirir dedi gerçekten öyle oluyor 30 dan sonra istemsiz sola ya da sağa yatıyorsun sırt üstü duramıyorsun çok takma yani şu an
Fatma12345 sırt üstü yatinmi bebeğe kan yavaş gidiyormuş doktorlar solu tercih ediyor
Fatma12345 o elimizde degilki 4 gun sonra digum yapcam bende hala safa sola yatamiyom cunku yatinca bebek tekmeliyo rahatsz oluyorum. Bi bakiyorum surt ustu uyumusum. Benim doktorum sorun etme dedi ama sende bi danis dr
Fatma12345 bem 34 haftaligim hala daha yari yuzukoyun yatabiliyorum 😂 doktoruma sordum sen rahatsiz olana kadar istediğin gibi yat. Zaten bebek rahatsiz olursa sende rahatsiz olursun canin acir falan dedi. Bide belli bi zamandan sonra istesende ne yana yatacagini sasircan tadini cikar demisti😂
Fatma12345 canım ben inan en başından beri hiç sırt üstü yatamıyorum şimdi 24+6 yım sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor boğuluyır gibi oluyorum sadece sol ve sağa yatabiliyorum. Ama sürekli uyanıyorum onda da. Uyuşmuş oluyor kolum bacağım kalçam falan. En çok neyi özledin deseler gerçekten en birinci sıra yüz üstü yatmak derim 🤐🤭
Fatma12345 Dikkat ettiğin sürece sıkıntı olcanı sanmıyorum kuzum doğumda az kaldı 😊
Fatma12345 daha küçük zaten bebeğin ama büyüdükçe istesen yatamıyosun ben sırt üstü 4-5 dakika kalmak istiyodum artk bıkmştm ama yok rahat edemiyosun zaten 30 lu haftalardan sonra bebek artık ağır olduğundan belin ağrıyo ister istemez sağ sola yatıyosun ama doğrusu 25. Haftadan sonra yatmamakmış
-Kbra8- ay gel bide bana sor doğum yapar yapmaz ilk işim yüz üstü yatmak olucak 😊
Ayseguldt teşekkür ederim canim bilgilerin için 🙏 inşallah bende sağa sola yatmaya alışırım
Esoo0698 nerde daha doğuma çok var haftalar ay gibi geliyor bana sanki😊
Fatma12345 artık sırt üstü yatma . Doktorum en fazla 3 ay sırt üstü yatabilirsin dedi. 5 aylık olmuşsun sırt üstü yatmak iyi değil
Fatma12345 benim eşim sırt üstü yattığımı gördüğü an uyarıyo 😂 szde eşinize anlatın gece görürse dürtsün sizi