damlali Rahim içi enfeksiyondan dolayı pembe akıntınız oldumu ben fitil kullandım geçmedi neler yaptınız
Busra3509 damlali Ben de kurtulamıyorum bundan bazen akıntıda oluyor bazen peçete ile sildiğim zaman kan geliyor fitil kullandım krem kullandım ama geçmiyor napcam bilmiyorum
Busra3509 damlali Ben kan gelince korktum hemen doktora gittim rahim ağzı kapalı Bebekte sıkıntı yok dedi vajinal enfeksiyona benziyor dedi fitil verdi Krem verdi ama hiçbir işe yaramıyor🤔🤔🤔
Busra3509 damlali Ben hamile kaldığından beri akıntı problemi yaşıyorum 17 haftalıkken peçeteye sildiğim zaman kan geldi 18′de Tekrar geldi şu an 20 haftalıgm ama gecmedi bu enfeksiyon. 🤔🤔
damlali Busra3509 ay vere bazen şeffaf bazen sarı akıntı bazen pembe kırmızı peçeteeye silince oluyor benimde sizi çok iyi anlıyorum yeniden doktora giidcem idrar tahlili yapıcak idrara akıntım karışmış yine ondan ilttihap çıktı napıcaz böyle nasıl gecicek bebeğe zarar verirmiki korkum o
Busra3509 damlali Benim de öyle bir de insan rahatsız oluyor sürekli günlük ped veya peçete kullanmak zorunda kalıyor
merveozgul Kaç sene olmuş ama cevap verirsiniz umarım bende aylardır çekiyorum idrarımdan kan geliyor akıntım ve kanamam oluyor rahim ağzı enfeksiyonu dedi fitil kullanıyorum sürekli geçmiyor yoruldum artık lütfen cevap verin