Merveeeeeeeee Ben Ankara’da yaşıyorum doğumu Adana da yapacağım allah izin verirse. Her ne kadar evim de yapmak istesem de 😭😭😭 benim gibi olan hamişler kacıncı haftasında gitti memleketine ya da gidecek ?
Dlrsdzynpzll Merveeeeeeeee bende sakaryadayim dogumum zonguldak ereglide oluxak nasipse ki bu ikinci dogumum ilkinide orda yapmistim sezeryan oldugu icin temmuz sonu olarak gozukuyo dogumum ben temmuzun basinda gidicem son haftalarda kontroller bazen hergun bile olabiliyo
iremapo Merveeeeeeeee bende Adana’ya gidecem🙈 doktorum 32den önce git dedi ama ben 35e kadar bekleyecem uçaklar 25. Haftaya kadar alıyormuş eşimi yalnız bırakmak istemiyorum🤗
SmerKa Bende 33 de geldim hatta 35 diyebiliriz çünkü önce Bitlis’ten İstanbul’a anneme 33 üncü haftada ordan da Balıkesir’e kaynanama 35inci haftada geldim😊
Merveeeeeeeee SmerKa iyi maşallah yolculuk yapabilmişsin ben beş saatlik yolculuk yapacağım kaçıncı haftam da gitsem diye kararsızım
busrasahinn 34 35 gibi gideceğim bende İstanbul'da oturuyorum eşim geceli gündüzlü çalışıyo annemlerde gelemiyo o yüzden ben gidicem Allah nasip ederse 😊 şimdi 21+5 haftalığım 🤭
Ozgw İstanbuldan Konya ya geldim 38/3 te su an 38/5im evimde geçirmek istedim son vakitleri eşimle o yüzden geç geldim 😂
Merveeeeeeeee Ozgw ya bende geç gitmek istiyorum yol sıkıntı olur diye erken mi gitsem diyorum kararsızım yoksa bana kalsa bende o haftalar da giderim 🙂
Ilaydakose 31 haftalık Ankaradan Istanbula annemlerin yanına geldim iki gün önce üniversite öğrencisiyim eşimde son zamanlara dogru gelecek yanimiza sınavları bitirip geldim ben 🙂
Eminekaplan bende Avrupa yakasından Anadolu yakasına gideceğim bnde evimde olmak isterdim ama ailem gelemiyor bem gidicem heralde işten ayrı lınca geçicem kac haftalık olucam bilmiyorum