minikcivcivim dediğim gibi prolaktinim yüksekti onu düşürdük, kasımdan beri folikasit kullanıyorum ancak pıhtılaşma çıkınca doktor b vitamini kompleksi ve coraspine de başlattı, daha sonra gittiğim doktor ise coraspin yumurtlamanı bozar bırak dedi bıraktım. Pazartesi sağlık ocağında b12 folat değerlerime falan baktırdım baya yükselmiş, rahimde enfeksiyon olunca doktor antibiyotiğe başlattı, folik asit ve b vitaminine biraz ara ver istersen dedi, ben de antibiyotik bitene kadar onları içmemeye karar verdim. Yani dediğim gibi düzenli ilişki durumumuz olmadı bir türlü, bu ay evimize geçicez inşallah öyle başlarız. Kürtajdan sonra soğan suyu içtim 2 ay ama yine enfeksiyon varsa döksün diye içmiştim, şimdi tekrar soğan kürü de yapamıyorum bu sebeple. Forumda tarçın-bal-çörekotu okudum onu yapmayı düşünüyorum. Havuç yemeye ya da suyunu içmeye çalışcam, incir yiyemem mesela prolaktini yükseltiyormuş, prolaktin yüksek olunca o da gebeliğe engel oluyor tabi. Böyle işte biraz sağlıklı beslenme ve yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum, hamileliğim ramazan ayının sonuna denk gelmişti sanırım o da fayda etmiş olabilir o yüzden yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışcam hayırlısıyla, her şey Allahın takdiri tabi ama bir problem varsa bir an önce çözülsün diye doktor doktor geziyoruz.