Eylul2107 Lanainoh krem kullanan varmi kizlar 34 haftalığız bir hafta oldu alalı ve sürüyorum her gece ama göğüs uclarim daha beter oldu cok aciyor ve catladi sanki çocuk emiyor gbi acı oluştu erken mi basladim acaba😒
Shnaks Eylul2107 ben doğumdan sonra kullandım ağlayarak emzirıyordum tam geçirmemişti ama acısını dindirmişti
Busraaa16 Eylul2107 bana alırken eczacı erken kullanmamam gerektiğini erken Doğuma sebep olabileceğini söylemişti. Doktorum da 37. Haftada başlamamı istedi. O yüzden biraz erken başlamışsınız gibi sanki ama yine de siz ve doktorunuz daha iyi bilirsiniz tabi 🤷🏻♀️
Canimmelegim Eylul2107 ben sızlama oldugu ve agri oldugu zaman kullaniyorum 24 haftaligim cok memnunum
Eylul2107 Shnaks valla sankide ışe yaramıyor benimde ilk dogumda cok kötü olmuştu simdeden süreyim dedm ama yok
Hypatiaa Ben kullanıyorum ama meme ucuna sürmemeye ve masaj yapmamaya çalış erken doguma sebebiyet veriyor meme ucunu uyarmak
Eylul2107 Zehra_001 keske bende 10 ml alsaydim bayada pahalıydı , baska neler iyi gelir mesela öneriniz varmı
Eylul2107 Canimmelegim kullanmadan önce sizlama agri yoktu bende sürdürdükten snra başladi kisiden kisiye göre degisiyormu ne anlamadm
Mervee26 Eylul2107 30. Haftada başladım sürmeye. İlk kez duyuyorum sürmemek gerektiğini. Kontrole gittiğimde soracağım doktoruma
Eylul2107 Mervee26 evet birde lanolin var iceriginde onermiyolarmis bende sonrdan öğrendim mustellanin icerigi daha iyiymis,doguma kadar surecem mecbur ama smdiden emziriyormusum gbi acı cekiyorum
Mervee26 Eylul2107 bende kabuklanma vardı sürmeye başladıktan sonra geçti ve epey yumuşadı aslında ama kontrole kadar kullanmayacağım korktum 😊
Eylul2107 Mervee26 erken dogum olur diyemi korktunuz , bende de yumusama oldu ama sanki emziriyorum gbi de bir agri olustu ic camasr falan degince 🙄🙈
2_pamukannesii Eylul2107 ben kullandım ama geçirmedi ayva çekirdeği bana çözüm oldu çok şükür 2 günde geçti
Eylul2107 2_pamukannesii nasil oluyor ayva çekirdeği ay ilk dogumda agliyordum artk eti görünüyordu , çözüm bulmam lazm bunda:))
2_pamukannesii Eylul2107 ayvanın içindeki çekirdekleri çıkar Bi çay bardağına koy tam yarım olmasın su ile doldur Bi gece beklet ertesi gün jel haline geliyor göğsüne sür anında acısını alır inşallah size de faydalı olur 🙏
Sedaerhan Eylul2107 bana doktorum ilaçlı krem verdi onu kullanıyorum rahatladım şimdi de gümüş kapak alcam
Zehra_001 Eylul2107 Aslında kremle aynı. Krem 10 ml 50 TL verdim ve yetmez sanırım.. 40 ml 108 liraydı
Eylul2107 Zehra_001 bende 40 ml aldm baya pahaliydi işe yaramadigini bilseydim gumus kapak alirdm , 😒 suan bir hafta oldu agri yokken agri yapti memnun kalmadm yinede kullancam
Ozerhome Eylul2107 krem değil de soğanı rendele suyunu sık onun suyunu meme uclarina sür. Catlama yara olmuyor