EbrKzlky Herkese Selaam :) Ben buralarda yeniyim ☺️ 3 yaşında bir oğlum var. İkinci kez hamileliği düşünüyorum. Varmı benim gibi ikinci hamileliğe hazırlananlar :)
[silindi] EbrKzlky valla ben daha 1 doğurmadan ikincinin hayaliyle yaşıyorum diyebilirim 😂 fikrim değişir mi bilmiyorum ama 😂 inşallah sizinde gönlünüzdeki olur 🙏
Hatice11 EbrKzlky Düsünmelisin derim 2 bucuk yasında oglum var 22 haftalık hamileyim,çok iyi olcak yas farkı bebek dogdugunda oglum 3 yasına girmis olcak👌😍
Nilasyamom [silindi] ahahah bende . Bebeğime sağlıkla kavuştuktan sonra inşallah bir kardeşi olsun istiyorum Allah’ın izniyle 🤲🌸 Rabbim herkesin kalbine göre sağlıklı evlatlar versin 🤲🌸🤲🤲🤲🤲 amin 👨👩👧👦 EbrKzlky
EbrKzlky [silindi] bende sizin gibiydim, benim değişmedi neolursa olsun 😂 İnşallah sizde önce biri sonra ikinciyi alırsınız kucağınıza 😍😍
EsraOezbk [silindi] bende öyle 😂😂😂 daha bunu dogurmadan ikinciye nezaman hamile kalcaksam planliyorum 😂😂 rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah olmayanlarada versin
[silindi] EbrKzlky ay inşallah ya çok istiyorum bu hamileliğimi kötü geçiyor ama olsun içimde ki hissiyat 5 çocugu düşündürtür ❤️😂
havva0917 Benimde kızım 2.buçuk yaşında. 8+2 haftalık hamileyim. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi ❤️
Benbenim Ben 13 haftalık hamileyim, çok kötüydüm bi kaç gündğr gözlerimi açıyorum sağ sağlim bunu doğurayımfa ikincide ya kısmet 😂
EbrKzlky Hatice11 Evet bencede aralarında çok yaş farkı olmaması güzel :)) Bakalım başlayacağız inşallah 😂 bebeğinizin cinsiyeti ne
EbrKzlky 2melek_annesii yaaa, ben 3 yıldır cesaret edemediğim zamanlar kazayla olsun bari diyordum itiraz etmem diye ama baktım kaza olmuyor kendim niyetlendim artık 😂 ama olsun ikisi bir büyür enazından 🙈
2melek_annesii EbrKzlky bilemiyorum artık cnm yaaa zor olcak ama ben hiç düşünmüyordum henüz en az 2 yasına kadar tabi suan hala alışamadım hamileliği 😂
EbrKzlky Hatice11 Daha yeni gittim kadın doğuma kontrol falan oldum folik asitimi aldım biraz kullandıktan sonra başlayacağız insallah 😂
Nuraygokce EbrKzlky 2 gün önce oğlum 3e girdi mayıs sonunda kızım gelecek inş😃🙏bizimki sürpriz olmuştu ama tamda istediğim gibi oldu😂
Zeynep_ayaz EbrKzlky oglum 2 bucuk yasinda 2 3 sene sonra kardes yapariz diye düsunurken supriz yumurtam geldi 😁🥰 plan yapmayin tutmaz plansiz hareket edin kesin tutar 😁😁🌸