nida50 Merhaba hanımlar, Doğumdan haftalar önce başını kanala yerleştirip daha sonra kanaldan çıkan, eski pozisyonuna dönen bebek oluyor mu? Anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı? Tamamen meraktan soruyorum.
E-v-A101 nida50 bilmiyorum ben duymadım hiç ama olabilir gibi geliyor ben kanala girdim diye dua ediyorum artık bakalım beyimiz ne zamana kadar rahat dolanacak
nida50 E-v-A101 hayırlısıyla sağlıkla yolunu bulsun inşâllah evladınız. Kanala girince yapılmaması gereken bir şeyler mi var acaba, ondan mı çıkıyorlar kanaldan diye düşündüm o yüzden sorayım dedim.
E-v-A101 nida50 bilmiyorum ki zaten kanala girdimi hiç rahat etmiyormuşsun bacak aranda birşey varmış gibi oluyormuş yarın kontrolüm var aklımda olmayan soruları da sen koydun. 🤭🤭😁😁 yarın sorayım doktora
Ada_cn nida50 varmış canım bende 2 hafta arkadaşımda duydum ama 3 gün önce yine eskiye dönmüşki normal doğum yaptı 😁 onun kanalda değilde baş aşağı dururken. Baş yukarı pozisyona dönmüş 38 e kadar bekleyeyim dedi doktoru yine dönmezse sezaryena alırım demişti ama 38. Haftada yine baş aşağı döndü be 3 gün sonra da suyu geldi normal doğum yaptı
nida50 E-v-A101 yaa kontrol öncesi iyi olmadı 🤭ama öğrenirsen bize de söylersin, kamuya da bir faydası olur belki 😅
Mysweatheart Benim 32. Hafta da aşagı yönüne dönmüştü kafasını yerleştirmişti fakat 37. Hafta kafasını yukarıya döndürmüş şimdi kafası gögüs altım da poposunun üzerine oturmuş 🥲 üzüldüm ve normal doğum şansım kayboluyor şuan 38. Haftadayım ve hala daha inmedi aşagı dönmezse mecbur sezaryen olacağım 😢😢
nida50 Mysweatheart aa 🙄 nasıl da hareketliler bu bebişler 🤭 umarım tekrar döner. İnşikak suresini okumak iyi oluyor demişti biri, belki faydası olur size de
nida50 Ada_cn neyse ki doğru yolu bulmuş sonunda. ☺ dönüp duruyorlar demek ki. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler.