Ervasevgi Happylif3 sen ne terbiyesiz bi kadınsın ya her posta girip herşeyi ben bilirim havasında insanları tersliyorsun normal hayatında seni kâle almayan insanların acısını burda çıkarma sana fena taktım söyleyeyim edepsizliğin diz boyu sen kendini ne sanıyorsun ki burdaki insanların kalbini kırıyorsun karnında bi can büyütuyorsun nasıl böyle kirli bir kalbin olabilir çok ilginç adminlerin seni görüp hesabını banlamasi gerek burda kimsenin keyfini kaçırmaya hakkin yok biraz kendine gel edebinle dur…
Mervensn1 Happylif3 kimse sizi sevmedi mi allah aşkına ne bu saldırganlık salak falan diye saldırıyorsunuz gerçekten önce kendinize saygınız olsun ben bu kadar yoksun bi insan görmedim beni ezmeye çalışıyorsunuz da salak ezik falan demeniz umrumda olmuyor ciddi anlamda söylüyorum sizin gibi ebeveynler yüzünden sizin gibi çocuklar yetişiyor inanın tanımadığım biri beni etkileyemez istediğiniz kadar üste çıkmaya çalışın çeşitli laflarınızla ben sadece cevap verir geçerim bir yerde umrumda olmazsınız bakar geçerim siz de değer görmemişliğinizi kavga ederek bastırmaya çalışırsınız
Happylif3 Gulaykaya- Sende bir daha önce açılan konulara bak. Araştır sonra aç konu. Sana cevap verdim diye salağın biriyle didişiyorum. Senin olay bitti bu salağın olayı bitmedi.
Happylif3 Ervasevgi Eee şu an sende bana verdiğin uslüp ile aynısını yapıyorsun. Farkın nerde???? Hatta daha betersin🤣 Bas engeli canım neden yoruluyorsun🤣 Ben daha kimseye senin uslüp ile konuşmadım🤣
Ervasevgi Happylif3 sen bunu hakediyorsun çünkü sen bundan mutluluk duyuyorsun ne kadar kötü bir kalbin varya o çocuğuna nasıl örnek bi anne olacaksın günah şimdiden o yavruya ben doğru olan neyse onu yazdım sen edepsiz bir kadınsın…
Happylif3 Ervasevgi Bak haddini bile aşıyorsun. Anneliğimi sorguluyorsun. Evladıma laf ediyorsun. Terbiyesizlik diz boyu. Bi daha düşün bakalım kim kötü ? edepsizlik sende tonla. Allah yardımcın olsun canım.
Ervasevgi Happylif3 kapa çeneni sen millete laf söylerken iyisin dört dortluksun senin evladına ne laf soylicem bizzat sana şahsına söylüyorum edepsiz seni her girdigin postta ortalığı karıştıyorsun herşeyi bi sen biliyormussun gibi biraz sus sen haddini çoktan aşmışsın zaten
Happylif3 Ervasevgi canımmm engelliyorum seni😄 az nefes al. Kendine eziyet etme diye. Çok öptüm seni canım cahil kafan, kötü kalbin, fesat ruhundan. Ayyy öpmedim pardon tükürdüm😁 İyi geceler canım. Yeni isim açıp düşme peşime he🤣
Happylif3 Ervasevgi ayy kıyamam şimdi okudum eşinle kavga etmişsin. Ondan bana sardınnnn🤣 mutsuzlukta zor napcan işte.
Ervasevgi Happylif3 ne kadar cahil bi insansın valla engellede görmeyeyim seni yoksa hiç susamicam senin gibi bi insana karşı aynaya bak kendi suratına okkalı bi şekilde tükür benim yerimede rica edicem 😂😂
Ervasevgi Happylif3 ahh sen ne düşünceli bi insansın normal evlerde böyle şeyler oluyor ama senin kocan kimbilir seninle yaşadığı için ne kadar mutsuzdur çünkü senin insanlara saldırıyor olman tamda bu yuzden bence ezik cahil cühelâ 🤣🤣
merve-shnbs Sanane milletin mutluluğundan mutsuzluğundan canım senin hormonların fazla olumsuz hareketlenmiş doktorundan bi ilaç yazmasını iste yoksa hamile hamile dayak yersin demedi deme
Ervasevgi merve-shnbs kadın gercekten hasta beyinli inanılmaz bir insan sürekli her postta karşıma çıkıyor ve her insanı azalıyor şaka gibi
Mervensn1 Ervasevgi komik ama ya sanırım kimsenin umrunda olmayan her konuda saf dışı özsaygısı sıfır olan biri inanılmaz bi özgüvenle yazıyor kışkırtma çabasıyla karşısındaki kişiyi küfürle hakaretle alt etme çabasında ateş olsa cirmi kadar yer yakar da işte ne diyeyim ya 😊
merve-shnbs Ervasevgi evet sayfasına baktım herkese bi hakaret bi aşağlama niyetinde zaten insanlar gergin burda biraz sohbet edip rahatlamak istiyoruz. çok değişik insanlar var maalesef.
Ervasevgi Mervensn1 kalbi kararmış ne yazıkki birde bu kadin evlat yetiştirecek sonra bu evlatlar başkalarının başına dert oluyorlar yazık oluyor hala başka postlarda beni çekiştiriyor çok çirkin bi insan ama dua ediyorum hastalıklı kalbi şifa bulsun diye 😊