OzlemEnginDeniz Arkadaşlar Normal Doğum nasıl oluyor, kaçıncı haftada, doktor nasıl karar veriyor normal veya sezaryen olacağına ?
ikievlatannesi OzlemEnginDeniz normal dpgun yaptim canim bu ikinci hamileligim doktorun son haftalarina geldiginde cocugun kanalda olup olmadigina bakiyor normal dogum gibi gorunuyo yada cocugun kanalda degil yada ters sezaryen diyor dogum anina kadar cokta belli olmuyor aslinda bebegin tam kanalda olursa dogumun yaklastigi yada sinyalini verdigi zaman acilmani fakan takip ediyolar cati muaynesi yapiyolar cocugun kafasinin tam kanala baski yapip yapmadigina bakiyorlar ultrasondan acilman ilerlerse normal dogum yapiyosun acilman sanciya ragmen ilerlemiyo catın dar cocugun cikmayacagini dusunrse doktorun sezaryene aliyor seni bide saglik problemin yada cocugun skntisi varsa falan normal dogum riskine girmiyorlar
tgb006 Ben de merak ediyorum. Ama doktorum ilk gebelikse 41 e kadar bekliyoruz normal doğum olması için dedi bir sorun yoksa @OzlemEnginDeniz
SILA--123 normal dogum suyun geliyor canım haftası hiç belli olmuyor sezeryanda ister kendi isteginle oluyor ama bazen zorunlu sezeryanlarda olabiliyor