Alyasibel Kızlar merhabalar portakal mideme dokunuyor çok yanma yapıyor şimdi de portakal suyu çekti cnm acaba portakal suyu da yaparmı aynı sıkıntıyı yaşayan oldumu hiç ???
ikizkusannesi Alyasibel ekşi portakal olmazsa bir de yanında azıcık ekmek tüketin ben öyle içiyorum dokunmuyor🙂
spiker_anne Alyasibel bende çok yapardı suyunu içince midem kaynardı ama normal yiyince birşey olmazdı😇
Pnrss06 flowers portakal bulunmuycak bişey degilki şu mevsimde bol bol var aşeren alıp aldırabilir yani.
gullcannn Alyasibel Canım bende 19+2 haftaligim çok seviyorum ama malesef portakal yesemde suyunuda içsem felaket dokunuyor boğazıma kadar çıkıp yakıyor. Ağzıma sürmüyorum oyüzden
Bilge44 Alyasibel Ilk dört ay nasıl canım isterdi🍊ağzıma süremedim ateş düşerdi mideme. Şimdi gündüzleri bir tane canim isterse yiyorum. Ama suyunu hâlâ cesaret edip içemedim korkuyorum yanma olur diye 🤦🏻♀️
Meltemli Alyasibel benim yakıyor ya belki kişiden kişiye değişir bilmiyorum çok canım istiyor ama portakal bana ben ona bakıyorum sadece 😂 çünkü gecem zehir oluyor içince