Yasemindursun Ciciannem27 hic bilmiyorum ama benimde her yerimde cikti hamileliktenmi acaba ya sac diplerimde bilr var 🤦♀️
Niisanannesii Ciciannem27 benim de koltuk altımda çıkmıştı ve sürtünmeden dolayı sürekli çoğalıyordu cilt doktoruna gittim lehim makinesi gibi bir makineyle yaktı hepsini daha da çıkmadı 😂
havva0917 Ciciannem27 doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor. Benimde ilk hamileliğimde çok vardı boğazımda ama döküldü 🤗 şimdide göz kapağımda bile çıkmaya başladı 🙈
mercimeginanne Yasemindursun hamilelikten çıkıyormuş cnm annemde de hamileyken çıkmış. Nette baktım orda da hamileyken çıkar yazıyor 😔
Simge16 Benim hamilelik önceside çıkıyordu şuanda da çoğaldı cildiyeciye gidip ya donduruyordum ya da yaktırıyordum hamileyim diye bekliyorum sonrasında gideceğim
Hazan_yeli25 Bnmde bikini bölgesi kenarında kasığımda çıktı baya büyüdü et parçası siğil sandım stresten mahvoldum bulaşıcı normal doğuma engelmis diye çok şükür iki gün önce gittim dedi et beni zararsız doğumda şöyle doktor alır onu rahatladım ki öyle anlatamam
Yasemindursun mercimeginanne evet 🤦♀️ondan korkuyorum bende bakalim Hayirlidiyla kucagimiza alalim insallah
Hasret_ Ciciannem27 bendede dahada çoğaldı ama eskiden kalma boynumdaki ni pamuğa elma sirkesi döktüm ve üzerin bantla yapıştırdım 3 gece sabahları çıkardım 3 gün sonra düştü