Cicekler 14 haftalık hamileyim en başından beri kabızlık problemi yaşıyorum doktorum dubhalac kullanmamı söyledi sabah öğle akşam 5ml ama fayda etmiyor tek seferde bir ölçek içsem faydasını görürmüyüm çatlamak üzereyim artık
Kdk Cicekler bende kullanıyorum duphalac. Bana ölçek konusunda bişey demediler bende prospektüsü okudum yetişkinler 15ml yazıyodu. Sabah aç karnına onu içip üstüne ılık su içiyorum en fazla bir iki saat içinde etkisini gösteriyor. Ölçek işini belki yanlış yapıyo olabilirim şimdi siz az kullanınca bana da şüphe geldi ama etki ediyo yani bilemedim😅
Kyhan Cicekler bosuna kullanma canim fayda etmiyor kuru kayisi ye hosafini ye gercekten bir saatte mukemmel etki ayni sorunu bende yasiyorken rahatliyorum artik
Basakcum Ben de kullanmistim ve baya etkisini de gormustum. Bana verdigi tedavide 1 haftalik kullanim yaziyordu, 3. Gun civari etkisini gostermeye basladi. Doktorunu dinleyip kullanmaya devam et yani..
Sed22-09 Cicekler valla bende kullandım hiç faydası olmadı osmolak kullanıyorum biraz karın ağrısı yapıyor ama çok iyi geldi bana
Glbngrsy Cicekler 15ml bi anda için. 1saat sonra başlıyor hareketlenme. Ben şu an 34.haftamdayım çok aşırı kabızlık sorunu cektim haftalarca. Doktorum hiçbir zararı olmadıgını direkt bağırsağa geçtiğini söylemişti. 3günde 1içiyorum rahatlıyorum. bu arada sabah aç karnına 1yemek kaşığı zeytinyağı için o da baya yumusatıyor.
Bsmlh Cicekler duphalac ac karnına 1 yemek K iç sonra gör canım ama çok aşırı içme şeker yapıyor ben yakalandım 🙈