Busra1606 Kızlar kimler 18 haftalıkk🙂 cinsiyetleri öğrendiniz mi ben daha bu hafta öğrendim 🥰kaç gram olmuş minnoşlarımız 🙂 boyları kaç cm olmuş 🙂
Arzuli Busra1606 18hafta oldu ama daha doktor kontrolüne var ne kadar büyüdü çok merak ediyorum 🙄 üstelik hala da hissedemedim bekliyorum heyecanla 😇
umaydurununannesi Busra1606 suan tam 18 artı 0 hareketlerını hossedıyorum en son 16da gıttım 150 gramdı kız goruyorum daha sonra netleselım dedı
pitircikannesi1 Busra1606 18+0 haftalık olduk bugün canim. 16.haftamda kizimiz olacağını öğrendik 🥰 boy ve kilo birdaha ki kontrolümüz de ogrenmis olurum 😊
shydoll Arzuli bende hala hissedemedim ya iki gündür bir şeyler hissediyorum aslında ama bağırsak hareketi mi bebek mi anlamıyorum ki 🤔
Arzuli shydoll hayır karnımı dinlicem diye bazen nefes bile almıyorum ama yok çok tembel galiba 😃 sabırsızlıkla tekmeleyeceği günü bekliyorum
Busra1606 Ay kızlar bende hissedemedim ya daha benim bebek tersmiş ulan doktor geç hissedebilirsin diyor ama ben hissetmek için sabırsızlanıyorum elim sürekli karnım da 🤣🤣