Tugba6336 Gebelikte burnu kanayan var mı ? Nette normal yazıyor ama çok korktum ilk kez başıma geldi 🙁 25+5 deyim
Aysun2834 Tugba6336 bende bugün aynı postu açtım cnm uyanır uyanmaz kafamı yastıktan kaldırdığım an başladı burun kanamam bide ağzımdan da geldi muhtemelen yatarken kanadığı için yuttum
MerveKontakay Tugba6336 benim 5. Aydan 7. Aya kadar kanadı doktorum normal dedi ama bir kan tahlilime baktı temiz çıkmıştı olabiliyor bunlar
Esmmaa Tugba6336 normal, her gebelikte mutlaka 1 kere olurmuş. Benimde 25. Haftalarımda olmuştu su gibi akıyordu heryer yerler kan olmuştu gece. Korkma😌
Sinem52 Bende başlarda yaşamıştım 12. Haftamda felan ama korkulacak bişey yok merak etmeyin şuan 29. Haftadayim o günden sonra bir daha olmadı 😉
Aysun2834 Tugba6336 21+2 cnm benim ara ara burnumu sildiğimde de kan geliyordu yoğun olmadığı için çok dikkate almadım ama bugün bende panikledim hamilelikte normal diyorlar tekrar yoğun kanarsa o zaman doktora gitmeyi planlıyorum
Aysun2834 Tugba6336 evde tansiyon aletiniz varsa bi tansiyonunuzu kontrol edin ben tansiyon düşüklüğünden çok baş ağrısı çektim
Se3008 @Tugba6336 yok bende doktora aynısını sordum endişelenme gebelikte damarlar büzüşüp genişliyormuş öyle demişti canım
alaBektaGen Benim de burnumu sildiğimde kan geliyor ayrıca diş erlerin hamileliğimin başından veri kanıyor ama bunlar normal