_Elifffffff_ Fatma_7 benm bulantılarım azaldi çok sukur ama tamamen bitmedi daha ozellikle kokulara karsi cabuk midem bulaniyor allahtan prilam varda o dertten kurtuluyorum canm
Shuled25 Fatma_7 benimde ilk haftalar yoktu bu haftalar midem kötü doğru düzgün bir şey yiyemiyorum 😔
_Elifffffff_ Fatma_7 tuhh gunde kac kez kullaniyorsunuz bana tek sefer yeterli geliyordu simdi 2 3 gune bir atiyorum oyle sik bulantilarim gectu artik cok sukur :) umarım sizde atlatirsiniz bir an once 🤲 cinsiyetiniz belli mi??
Fatma_7 _Elifffffff_ günde 4 içtiğim oluyordu etki etmedi zofer kullanıyorum ama o da banamısın demiyor. Bugün kontrolümüz vardı doktor tahmini erkek gibi ama belli olmaz dedi 3 hafta sonra net belli olur inşallah 😊
Sule00 11+4 ama haftaya ikili tarama var 12 haftalık olacağım aranızda bu haftalar cinsiyeti öğrenen oldumu? Dr. tahminde bulunacakmı çok merak ediyorum🥰💖
Happyturuncu Sule00 11+3 iken kontrole gittik erkek diye tahminde bulundu canım ama haftası küçük olduğu için kesin bilgi vermedi 😍🙏
Cnskrdmr Ben daha 10+5. Size 12 haftada ikili tarama testi yapıldı mı? Bi de bu test nasıl yapılıyor? Alttan mı muayene ediyor karından mı? Bi de folik asit haricinde neler yapılıyor d vitaminine bakılıyor mu bu haftalarda çok önemliymiş.
Happyturuncu Cnskrdmr 11+3 günlükken ikili tarama yapıldı karından detaylı ultrason ile bakıyor canım sonra kan tahlili istiyor. Kan tahlili 1 hafta sonra çıkıyor.
2bebis1anne Gamze-34 bende cok sukur fark yok daha sadece cok fazla tatli yeme ve meyve yeme istegi var