2prensannesi2008 momy853 valla ben anlayamadım fotoda baktımda ama bana burda kız dediler nuba göre erkekmiş benimki
Srnysl momy853 momy853 ben Instagram’da üç sayfaya ücretli baktırdım üçü de kız dedi ama sonuç erkek 💙 😄 😄
Ates21 momy853 cikanda var cikmayanda burda ultrason resmi atıp tahmin ettirenlerin ya çıkıyor ya çıkmıyor en iyisini doktorun bilir o ne dediyse odur
2prensannesi2008 momy853 evet cogu kişinin doğru cıktı ama bnde ümitlendim kız diyince erkekmiş 🤭 tabi sadece o demedi kız diye coğu kişi dedi
Derinin-annesi momy853 bana da erkek dedi kızım olcak 😁O da sonucta kahin degil eglencesine soruyoruz ☺️
2prensannesi2008 momy853 10 haftalıkken baktrdım cinsiyeti öğrenince yani 13 haftalıkken yine baktırdım kız dediler
2prensannesi2008 momy853 yani burda söylenenlere pek kulak asmamak gerek biz eğlencesine soruyoruz ama işte kız dediklerinde cok heveslendim pembe pembe bişeyler alasım vardı doktor erkek dedi şok oldum resmen kendimi hazırlamştım 😂
baby_mama Her çıkıntıya Nub diyor buradakiler, inanmayın. Doğru yorumlayan çok az. Doğru yorumladığında da yüzde 90 oran veriliyor, yani yine yanılma payı var.