EKS Gebelikte ciddi kabızlık sorunu yaşayan var mı? Kuru kayısı, erik, hurma çözüm olmadı maalesef. Çözüm önerilerinizi bekliyorum ☺️
Dilaam EKS kuru inciri minik minik doğrayın bir kavanoza doldurun üstüne de hakiki zeytinyağı doldurup karanlık bir dolapta 15 gün bekletin her sabah aç karna bir kaşık hem yağından hem incirinden birlikte alarak yiyin mükemmel yardımcı oluyor ben ilk dogumumda da çok kabızlık çektim basur oldum yırtık oldum şimdi tekrar hamileyim ve maalesef yeniden başladı bu şekilde cikabiliyorum tuvalete kabızlık sorununuzu hilelikte mutlaka çözün yoksa doğumdan sonra sizi daha çok zorlar
44_58_44 EKS en çok korktuğum şey ve hemeroit den ameliyatım olmuştu ama çok şükür başıma tek bi sefer geldi bol su tükettim ac karnına kefir içtim aktivya tükettim ama en önemlisi su
Kdk EKS doktorum duphalac diye bir şurup vermişti. Tok karna içiyodum pek bi etkisi olmamıştı. Sonra forumda bi kaç kişi aç karna içilince çok iyi etki ettiğini yazınca bide öyle denedim. Aç karna içince gerçekten en fazla iki saat içinde rahatlatıyor. Doktorunuza danışın tavsiye ederse siz de kullanabilirsiniz 🙃