SenaUysal Bsydz 20. Haftaya geldiğin zaman daha sıklaşacak. 22 haftalık oldum ve bazen geceleri tıp tıp yapmasından uyuyamıyorum😂 hele ileride daha keskin vurmaya başlayınca napacağım bilmiyorum geceleri kuduruyor benimki çünkü😂😂
SenaUysal Zubeydemavi 22 haftalığım. 18den itibaren çıkmaya başladı ama son 2 haftada baya büyüyüp belirginleşti
naz_tugce magnolia_ transferden 10 gün sonra verdim adetten 20 25 gün sonraya denk geliyor transferle birlikte
Bsydz SenaUysal yaa maşallah bende biran önce öyle olmasını istiyorumm en azından o hareket ettikçe benim içim rahat eder 😄🥰🥰
Arasegeninannesi Zubeydemavi 19+3′deyim boyum 176 kilom 68 çok minicik bir göbek var sanki yemek yemiş de şişmiş gibi 😂
Ferahfezaaa Zubeydemavi 16 haftalik benim her gören 6 aylık sanıyor ilk gebeligimde de böyleydi 13 hafta bittiğinden beri hamile olduğum net belli oluyor
Dygfrknsgt esrabia bende 9haftalık gebeyim benimde göbeğim 4aylık gibi duruyor ve kendimi durduramıyorum yiyorum sürekli 😩bu gidişle 100kilo olcam 😔
SenaUysal Bsydz bi süre sonra takıntı oluyor ama çocuk genelde uyuyormuş ben tabi gündüz niye hareket etmedi diye takılıyordum bi ara. Sonra baktım arada uyanınca bi vuruyor. Alıştım bu duruma ama hâlâ bazen korkuyorum😂
mhlady_2021 Zubeydemavi benimde önceden göbeğim vardı üzerine şişkinlik . 1 kilo aldım çokta değil. 8. Haftadayım çok şiş patlicak gibi hissediyorm